Proeflessen voor vrouwen 8, 9 en 10 april en ook start 10 weekse cursussen

The Awakened Woman retreat

Hallo mooie vrouw!

Wil jij jezelf in 2024 een wel hele bijzondere vakantie geven en tegelijkertijd aan jezelf “werken”?
Feminity organiseert aankomende zomer weer een retreat in magisch Ibiza!

In 7 dagen tijd maken wij een reis door de chackra’s en belichamen we 7 archetypen die we daaraan koppelen. Iedere dag is een specifiek programma afgestemd op dat archetype (zie onderin wat je ontvangt).
Onze visie is dat door deze archetypen te helen en weer te belichamen je jou ware Essentie (weer) kunt leven. 
De archetypen waarmee we werken zijn:
1. The medicine woman
2. The innerchild (the wounded child & the magical child)
3. The sensual (tantric) woman
4. The empowered woman (the warrior)
5. The Queen
6. The wise mother 
7. The Awakened (Free) woman

31 augustus tot 6 september organiseren we weer de Awakened Woman retreat voor dit jaar in Ibiza. 
Deze retreat
 wordt door Sunaya georganiseerd, Merel is onze ervaren vegan chef die zal de goddelijke vegan maaltijden verzorgen, Yvonne zal ondersteunen bij de retreat als rechterhand van Sunaya en gastvrouw tijdens de retreat, zij zal zelf ook een workshop stem bevrijding geven en soms fotograferen. Manon ondersteund het team met holistische massages met Reiki healing.

Deze retreat is ook interessant voor dames die al eerder zijn mee geweest.
De awakened woman retreat is in essentie is hetzelfde; de reis door de archetypes. Maar dit jaar geven wij ook meer aandacht aan de elementen en o.a. wat nieuwe danslessen met choreografieën, wat vernieuwing in de yoga lessen passend bij de elementen, wat nieuwe prachtige plekken die we gaan bezichtigen met workshops waaronder workshop met water flow waarin Sunaya zich dit jaar laat omscholen voor waterflow opleiding.

Zie hiernaast ook een video waarin Sunaya de aankondiging verteld over deze retreat en veel informatie geeft

Samenvatting wat je o.a. krijgt in 7 dagen:

Wat brengt jou deze retreat?

Tarief:
– De retreat kost €2444,-  p.p. voor een luxe 2 persoons kamer met losse bedden en prive badkamer en toilet.
– De retreat kost €2333 p.p. voor een luxe 2 persoons kamer met losse bedden en luxe bad kamer met luxe bad met toilet die je deelt met nog 1 andere kamer.

1 persoons kamer is in overleg mogelijk tegen veel hogere betaling, maar in principe is hier geen plek voor. Neem hiervoor met ons contact op.

Vroegboek actie voor retreat van 31 augustus tot 6 september 2024:
Wanneer je het volledig bedrag vóór 29 maart 2024 ontvang je € 100,- korting. Het tarief is dan:
– 2 pers. kamer met eigen badkamer: € 2344
– 2 pers. in villa badkamer met 1 andere kamer: € 2233
Het bedrag kan ook in termijnen worden betaald. Je kunt met ons afspreken wat voor jou mogelijk is.

Na eind maart 2024 gaat het tarief voor alle kamers € 100,- omhoog.

Betalingstermijn:
De retreat mag je ook in termijnen betalen. Wanneer je verzekerd wilt zijn van je plek dien je vooraf minimaal de aanbetaling te maken.

De aanbetaling is € 555,- om je plek te verzekeren.
Het resterende bedrag mag je ook in termijnen betalen.

** Voor dames met een bedrijf is een factuur mogelijk

Het tarief is exclusief:
Vliegticket, transfer en 2 avondmaaltijden.

Er is ook een brochure gemaakt waarin alle informatie ook nog in staat beschreven. 
Ook kun je een telefonisch informatie gesprek aanvragen mocht je nog meer vragen hebben.

Aanmelden

Ben je enthousiast geworden en wil je graag met ons mee op avontuur om alle archetypen in jouw vrouwzijn (weer) te belichamen en daarnaast genieten van Ibiza? Meld je dan aan via de website van Feminity. Totaal is er plek voor max 14 dames, dus boek op tijd.

Wij kijken er enorm naar uit om je mee te nemen op avontuur in magisch Ibiza!

Heart to Heart,
Sunaya, Yvonne, Merel en Manon

Scroll verder voor meer recensies
Leanne
Read More
Droomreis!
Wat was ik toe aan een weekje me-time…
Na een periode van hard werken aan - en een zoektocht naar mezelf, kwam deze retreat op het juiste moment op mijn pad. Ik hoefde er dan ook niet lang over na te denken en zei volmondig ja tegen dit mooie avontuur. En wat het me gebracht heeft valt eigenlijk met geen pen te beschrijven.
Het was een week vol ervaringen en emoties, maar vooral ook kracht en liefde. Zo bijzonder om dit te delen met een groep gelijkgestemde vrouwen, die allemaal op hun eigen manier op zoek zijn naar hun ‘inner goddess’.
Doordat er elke dag een andere chakra centraal staat, biedt elke dag weer een andere mogelijkheid om te verwerken en dingen letterlijk achter je te laten. 
Pas een week voor vertrek voelde ik de calling voor de extra healing. De maanden daarvoor was ik er van overtuigd dat ik er niet aan mee wilde doen, bang voor het onzekere en angst voor het effect ervan op mijn dagelijks leven. En ineens was er in plaats van deze angst een soort nieuwsgierigheid naar wat het me zou geven en wat ik erdoor zou kunnen verwerken.
Samen met Sunaya heb ik toen besloten om toch deel te nemen. Mijn vertrouwen in Sunaya als facilitator was heel groot. In het programma wordt bewust opgebouwd, de voorbereiding wordt heel serieus genomen en ook dat geeft vertrouwen. De retreat, de workshops en healingen en de reis zelf waren heel indrukwekkend, nooit had ik van tevoren verwacht dat het me zoveel zou geven. Op de kwetsbare momenten waren zowel Sunaya als Chantal aan mijn zijde. Ik ben zo trots op hoe ik er doorheen ben gegaan, hoe diep het me heeft laten gaan en wat het me gebracht heeft in kracht en zelfvertrouwen.
Daarnaast moest ik ter voorbereiding stoppen met een middel voor maagbescherming en deze heb ik daarna ook niet meer hoeven gebruiken, omdat ik geen klachten meer had. 
Als je ervoor open staat kan deze reis je zoveel geven, elke vrouw zou zichzelf dit cadeau moeten gunnen! Door de afwisseling met dans, de geweldige choreografieën, is er ook een goede afwisseling tussen bewustzijn van lichaam en geest.  De combinatie van de prachtige locatie en het zorgvuldig opgestelde programma (inclusief zorgvuldig bereide en afgestemde maaltijden!) heeft ervoor gezorgd dat ik als een ander mens op het vliegtuig terug naar Nederland ben gestapt.  Het heeft me zoveel kracht gegeven en vertrouwen in mezelf als vrouw dat ik het gevoel heb gekregen dat ik de hele wereld aan kan, zolang je maar blijft ademen.
Lieve Sunaya (& Chantal en mooie andere vrouwen met wie ik dit heb mogen delen), het was een ervaring die ik nooit meer zal vergeten en waar ik je met heel mijn hart dankbaar voor ben!
Bianca
Read More
During our dance, I heart of the Ibiza retreat. It sounded wonderful and it was a lot MORE than that! One week of finding yourself, happiness, joy, Zenn, peace, love, and fun. And even all those words are not enough.
When we came to de beautiful place in Ibiza, we were welcome from the heart. The villa is very nice and has a lot of privacy. The rooms and the beds are good, clean and have there own bathroom.
During the week we meditated, danced, we learned a lot. Sunaya is there for you and makes it one beautiful experience. Together with Chantal, who cooked us lovely meals they are a perfect team to help you to learn more about yourself. Just 2 very beautiful persons. They make you feel at home, and the relaxing started directly. They know what the are doing and guide you by the heart.
The program you get is surprising, relaxing, funny, emotional, and lots of more beautiful feelings. The meditation in nature, a beautiful and quiet place. The dancing besides meditation is relaxing, fun to do and it is good for your body. When you have free time you can relax at the pool, go to the beach, just be alone somewhere one the beautiful privaté property ore do something else you really like to do.
I can really recommend it to everyone! This week learned me a lot and I really feel more connected to myself.
Love Bianca
Wenjing
Read More
This retreat was a beautiful balance between fun and personal growth.
I love the combination of Goddess dance, healings, food and meditation and breathwork.
Sunaya is so kind, helpful and professional.
The workshop and food of Chantal is a joyful boost to my health improvement.
The location is gorgeous.
The amount of realizations and personal growth I gained from this retreat is a beautiful surprise.
All in all, I highly recommend this retreat and it’s one of my best holiday experiences ever.
Kaylee
Read More
Wauw, ik mis Ibiza en de Goddess Retreat nog elke dag. Ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren. Al een langere tijd ben ik bezig met het ontdekken van mijzelf en dit sloot hier natuurlijk heel erg op aan. Heel last minute heb ik kunnen gaan, voor het allereerst alleen gaan reizen. Hier startte dit prachtige Avontuur. In het vliegtuig zat ik toevallig al naast iemand die ook meeging naar de Retreat. Hoe bijzonder! We raakte gelijk al in gesprek en zo vloog mijn vliegreis om. Toen we op de Retreat aankwamen werden we warm ontvangen en ontmoette ik de andere vrouwen. Er was gelijk een klik met de vrouwen onderling waardoor ik mij thuisvoelde. Mijn slaapplek was echt magisch, ik mocht een tijdje logeren in een boshut met uitzicht over de natuur, zee en de rotsen van Ibiza. Elke ochtend de fluitende vogels.... gelukkiger kan je mij niet maken. Wellicht met iets lekkers te eten, de ontbijtjes van Chantal waren namelijk heerlijk en super gezond. Elke dag begonnen we met een meditatie, goddelijke ontbijtjes van Chantal, magische danslessen van Sunaya, siesta- vrije tijd van Spanje, verschillende workshops etc. Ik vond dit een erg prettige tijdschema, zo was je bezig en zo had je even vrije tijd voor jezelf. Dit allemaal om meer in je lichaam/gevoel te komen en rust in je hoofd te ervaren. Voor mij was het de derde keer om ook een diepe healing te mogen ervaren. Mocht je dit willen ervaren, zoals Sunaya zegt; Het is een prachtig cadeau aan jezelf net als de Retreat. Het geeft super veel heling Het heeft mij ontzettend veel inzichten gegeven zowel pijnlijk als liefdevol, uiteindelijk is het wel het pad naar verlichting. Ik kan alleen maar zeggen dat ik mij veilig heb, gevoelt, gehoord en gezien met mooie Goddessen. Het was bijzonder om elk hun verhaal aan te horen en die van mezelf natuurlijk. Dit alles heb ik in mijn hart gesloten en denk ik er elke dag nog aan terug. Ik had hier ontzettend behoefte aan om dit warme gevoel te ervaren. Dit is wat de Goddes Retreat mij gebracht heeft. Je kan er echt op vertrouwen dat je in mooie Goddess handen bent bij Sunaya en Chantal. Ik ben dankbaar dat jullie er zijn. Ik heb zelfs tranen achtergelaten wanneer ik opsteeg in het vliegtuig terug naar huis, dit zegt genoeg toch? 😉
Angelique
Read More
Toen ik na een moeilijke en donkere periode in mijn leven in aanmerking kwam met Feminity en hoorde over de retreat voelde ik direct dat ik dit wilde meemaken. Het was een fantastische week waarin ik weer geleerd heb te voelen en hoe belangrijk zelfliefde is. De vele workshop, dansstijlen, de gezonde voeding en de inspirerende verhalen van de vrouwen die ik ontmoet heb, hebben mijn vrouwelijkheid en liefde voor het leven weer doen herleven. De healing experience was zo onbeschrijfelijk warm begeleid door Sunaya was als de kers op de taart. Het was niet wat ik er van verwacht had maar nog beter …het was wat ik nodig had!! Voor mij was het een bijzondere zielsreis waarin ik écht mezelf weer terug gevonden heb en op de momenten waarin ik het in het “normale” leven even wat moeilijker heb kracht put uit de vreugdige tijden en de handvaten die mij zijn aangereikt van de retreat. Life changing….or must I say, life saving!!!! Ik ben je echt eeuwig dankbaar, je hebt voor mij een belangrijke rol gespeeld, grateful and love your for that💕
Namita
Read More
Spontaan besloot ik mee te doen aan de Goddess retreat. Elke dag stond er een chakra centraal met een bijbehorende godin. Die combinatie van thema’s hielp ons te herinneren dat elke godin in ons zelf zit en door met energie daarvan te verbinden wij die energie ook kunnen zijn in elk moment. De Goddess retreat heeft mij geholpen om de godin in mijzelf te (h)erkennen, mijn kracht te omarmen en mooie vriendschappen te sluiten. Alles was perfect geregeld: de locatie van de villa met uitzicht op de zee, het heerlijk klaargemaakte eten en het afwisselende programma. Sunaya heeft al haar liefde en energie hierin gestopt en dat was te merken. Liefs, Namita
Caroline
Read More
Ben al verschillende begonnen aan deze review maar telkens kon/ kan ik, voor mijn gevoel, niet de juiste woorden vinden. Alles wat ik neer zou zetten, zou tekort doen aan de magische, helende, verbindende retreat die ik heb mogen ervaren. It’s been a lifechanger! Toen ik destijds het programma van de retreat zag, voelde ik gelijk jaaa dit wil/ moet ik doen. Vond het vooraf best spannend om zo’n intense week aan te gaan met tot dan toe onbekende dames. Iets zo buiten mn comfort zone want heb/ had altijd liever een maatje bij me. Iets waardoor ik me in het verleden best wat dingen heb ontzegd, uit angst om ergens “alleen” naar toe te gaan. Hoe fijn om al super snel die verbondenheid met elkaar te mogen voelen. De retreat was voelde voor mij als zo’n veilige haven waar ik mn kwetsbaarheid, humor, oprechte aandacht en liefde kon en mocht tonen! Beter in contact met mijn eigen lijf en zijn. Dat is onder andere 1 van de mooie waardevolle lessen/ inzichten die de retreat en de diepgaande healing me gegeven hebben en ik life long zal koesteren💗. Heb na de retreat zoveel meer rust in mn lijf en hoofd omdat ik de behoefte om vooral anderen te pleasen los heb mogen laten. Hoe egoïstisch het misschien ook klinkt: it’s all about me! En goed/ beter voor mezelf zorgen maakt dat ik dat ook (nog) beter voor anderen kan en mag doen. Als tip(s) wil ik de andere dappere dames die dit avontuur voor/ met zichzelf aangaan geven: • Gun jezelf dit cadeau • Neem absoluut ook een massage/ healing experience • Luister naar je body/ mind and soul • Ontvang met open hart en lijf Ben zo dankbaar dat ik hier volmondig JA op gezegd heb! Ben beter in contact met mn ware ik en heb er een sisterhood met fantastische powerladies aan over gehouden. I will cherish this experience for ever! Dankjewel aan Sunaya, Kaylee, de dames van Amoro food (lovely food), Katharina (massage/healing experience) & natuurlijk de andere sisters voor het creeeren, bijdragen, steunen bij en tijdens deze retreat. I felt so welcome maar vooral safe to be me my true self💗
Hilde
Read More
Een droom die uitkwam… Zo heb ik mijn Retreat met Sunaya en assistentes Arti, Blanca en Manon ervaren. (Met Sunaya had ik in de intake al direct een klik met veel paralellen. Erg bijzonder!) Het was een droomweek vol verrassingen & verwonderingen over de fantastische plekken, grotten, geweldige dansjes die we kort instudeerden, de humor, de rituelen van Sunaya, met elke dag weer een ander archetype of godinnen-thema. Daarbij de schitterende zelfgemaakte kaarten met inspirerende teksten, de heerlijk ruikende oliën waar we aan mochten snuffelen tijdens de yoga. En wat heb ik genoten van de muziek. En wat een bijzonder leuke damesclub waren we met elkaar. Voelde als een warm bad & sisterhood. Wat zijn we verwend met de overheerlijke gerechten van Blanca. Al met al een week vol inspiratie op alle vlakken. Diep respect heb ik voor Sunaya, haar creatieve brein, haar lenig lichaam, haar professie, haar humor en schaterende lach met haar kwetsbare en krachtige kanten. En met al deze kwaliteiten, een veilige verbinding weet neer te zetten. Als herinnering voor de Godin in mij heb ik nav deze retreat ook een zeemeermin laten tatoeëren. Woorden schieten te kort. Ik ben zo ontzettend dankbaar. Dank jullie wel! Mijn hart is nog verder opengebarsten en ik kan niet wachten tot volgend jaar! Hartegroet, Hilde
Josine
Read More
Lastminute besloot ik mee te gaan naar Ibiza met Awakened Woman retreat. Mijn verwachting waren gezellig met een groep dames vakantie vieren en elke dag andere dans style leren. Maar er was zoveel meer Sunaya had een uitgebreid programma voor elke dag heel divers en afwisselend. Tijdens deze week heb ik veel geleerd van deze wijze vrouw en dit heeft me veel inzicht gegeven in mezelf. We leven in een drukke maatschappij waarin we veel moeten en zeker wij als vrouwen en daarin kan je de verbinding met jezelf verliezen. Deze retreat brengt je terug naar jezelf maakt je weer bewust wie je bent. Doordat je deze reis aan gaat met een groep vrouwen ontstaan er verbinding op ander niveau. Er wordt gehuild en gelachen met elkaar. Waardoor het gedurende week gaat aanvoelen als een familie. Sunaya laat je de mooiste plekjes van Ibiza zien waar geen toeristen zijn. Er is een hele goede kok aanwezig in de villa die elke dag heerlijke gezonde gerechten serveert. De villa is prachtig met heerlijk zwembad en ligbedjes. Tijdens de retreat ik ook mogelijk om je te laten masseren door een masseuse die Sunaya laat komen naar de villa. Echt een aanrader. Na deze vakantie voelde ik me helemaal opgeladen en ontspannen vol met nieuwe inzichten. In de groep zijn vriendschappen ontstaan en de vakantie was zo geslaagd dat wij volgend jaar een deel 2 willen. Kortom een heerlijk week met eigenlijk alles was je zoekt in een vakantie: leuke mensen, prachtige omgeving, dansen, nieuwe inzichten, prachtige rituelen, yoga. Ik zou elke vrouw deze reis willen aanraden echt een reis om nooit meer te vergeten. En mijn complimenten voor de organisatie van Sunaya die zn prachtig programma gemaakt heeft en die dit met liefde overbrengt. Ook was Sunaya erg betrokken bij elke individuele deelnemer net als haar assistent Arti.
Previous
Next

Own your Feminity

In de Kern staat Feminity telkens weer voor het Ownen jouw Feminity (vrouwelijkheid).
Veel vrouwen zijn om diverse redenen hun
vrouwelijkheid kwijt geraakt. Een oorzaak kan bijvoorbeeld zijn dat je een trauma hebt waardoor je niet meer weet of durft hoe je je sensualiteit en vrouwelijkheid kunt voelen en laten zien. Er kunnen ook andere oorzaken liggen vanuit de je opvoeding en/of religie. Het kan door het beroep dat je uitoefent waar je alleen je hoofd voor benut (en daardoor meer met mannelijke energie bezig bent, zoals planning, analyse & strategie).

Vrouwelijke energie gaat meer over ontvankelijkheid, overgave, vertrouwen en verbinding.

Onze definitie van een vrouw die echt haar Feminity ‘owned’, is dat zowel de mannelijke als vrouwelijke energieën in balans zijn, tot een Divine Union.  Dit in eerste instantie voor je zelf, waarmee je vervolgens ook voor jou omgeving dit kunt belichamen en manifesteren op zowel werk als privé.

Wat de oorzaak ook is, Feminity helpt jou graag jou Puurste Potentieel weer te her-inneren.

Wij bieden diverse soorten diensten aan op zowel dans, healing, ontspanning en het gebied van focus en empowerment.
Het Own Your Feminity programma is een traject dat max. 3 maanden duurt waarbij je kunt werken aan het versterken en verdiepen van jouw vrouwelijkheid in een afgestemd aanbod.
Het traject is maatwerk: op basis van een intakegesprek wordt het programma voor jou samengesteld.

Een traject bestaat uit totaal 10 uren plus het intakegesprek. Deze uren vul je zelf in met Sunaya op basis van de thema’s die voor jou nu belangrijk zijn in jouw zelfontwikkeling.
naast de voorbeeldtrajecten op de healingpagina staan hiernaast ook nog 2 voorbeelden.

Dance

Vrije keus

Trajact

Bij betaling in één keer
777
  • Intake
  • 10 uren zelf in te vullen
  • 3 maanden geldig
Populair

Traject

Bij betaling in drie termijnen
999
  • Intake
  • 10 uren zelf in te vullen
  • 3 maanden geldig
Scroll verder voor meer recensies
Erna
Read More
Recensie Own your Feminity traject
Evelien
Read More
Recensie Own your Feminity traject
Previous
Next

Own your Focus Flow

Binnenkort starten wij met het Own your Focus Flow programma.
Houd de website en social media in de gaten voor de laatste informatie.