Proeflessen voor vrouwen 25, 26 en 27 september en ook start 10 weekse cursussen

The Awakened Woman retreat

Hallo mooie vrouw!

Wil jij jezelf in 2023 een wel hele bijzondere vakantie geven en tegelijkertijd aan jezelf “werken”?
Feminity organiseert aankomende zomer weer een retreat in magisch Ibiza!

In 7 dagen tijd maken wij een reis door de chackra’s en belichamen we 7 archetypen die we daaraan koppelen. Iedere dag is een specifiek programma afgestemd op dat archetype (zie onderin wat je ontvangt).
Onze visie is dat door deze archetypen te helen en weer te belichamen je jou ware Essentie (weer) kunt leven. 
De archetypen waarmee we werken zijn:
1. The medicine woman
2. The innerchild (the wounded child & the magical child)
3. The sensual (tantric) woman
4. The empowered woman (the warrior)
5. The Queen
6. The wise mother 
7. The Awakened (Free) woman

9 september tot 15 september organiseren weer de Awakened Woman retreat voor dit jaar in Ibiza. 
Deze retreat
 wordt door Sunaya georganiseerd, Blanka zal de Goddelijke vegan maaltijden verzorgen, Arti zal ondersteunen bij de retreat als rechterhand van Sunaya en gastvrouw tijdens de retreat en zal assisteren bij de plant medicijn ceremonie. Manon ondersteund het team met holistische massages met Reiki healing en Scarlett.

Zie hiernaast ook een video waarin Sunaya de aankondiging verteld over deze retreat en veel informatie geeft.

Samenvatting wat je o.a. krijgt in 7 dagen:

Wat brengt jou deze retreat?

Tarief:
– De retreat kost €2222,-  p.p. voor een luxe 2 persoons kamer met losse bedden en prive badkamer en toilet.
–  Alle kamers zijn voor 2 personen met aparte bedden en eigen badkamer en toilet, behalve de Guru Room deze is de grootste kamer met als enige een privé terras en daarnaast een aparte luxe badkamer met groot  bad en toilet. Alleen de badkamer wordt gedeeld met iemand uit de beltent en de overdag de kok voor toilet.
– De retreat kost € 2111,- voor de Goddess room. Deze kamer is iets kleiner dan de andere kamers, heeft een eigen badkamer met toilet en bad en terras met zicht op de tuin.
– De retreat kost €2000,- p.p.  voor een luxe 2 persoons beltent met aparte bedden en gedeelde badkamer en toilet.

1 persoons kamer is in overleg mogelijk tegen hogere vergoeding, maar inprincipe is hier geen plek voor. Neem hiervoor met ons contact op.

Vroegboek actie voor kamer in de villa of bel tent retreat 9 september tot 15 september 2023:
Wanneer je voor 15 mei betaald ontvang je € 111,- korting. Het tarief is dan:
– Kamer in villa : € 2111,-
– Luxe beltent € 1889,-
Het bedrag kan ook in termijnen worden betaald. Zie onder voor een voorbeeld van een betalingsregeling.

Na 15 mei 2023 gaat het tarief voor alle kamers € 111,- omhoog.

Betalingstermijn:
De retreat mag je ook in termijnen betalen. Wanneer je verzekerd wilt zijn van je plek dien je vooraf de aanbetaling te maken.

De aanbetaling is € 555,- om je plek te verzekeren.
Het resterende bedrag mag je ook in termijnen betalen.

** Voor dames met een bedrijf is een factuur mogelijk

Het tarief is exclusief:
Vliegticket, transfer en 2 avondmaaltijden.

Er is ook een brochure gemaakt waarin alle informatie heel gedetailleerd nog in staat beschreven. Wil je deze ontvangen? Stuur ons je email dan mailen wij je deze.
Ook kun je een telefonisch informatie gesprek aanvragen mocht je nog meer vragen hebben.

Aanmelden

Ben je enthousiast geworden en wil je graag met ons mee op avontuur om alle archetypen in jouw vrouwzijn (weer) te belichamen en daarnaast genieten van Ibiza? Meld je dan aan via de website van Feminity. Totaal is er plek voor max 14 dames, dus boek op tijd.

Wij kijken er enorm naar uit om je mee te nemen op avontuur in magisch Ibiza!

Heart to Heart,
Sunaya, Arti, Blanka en Manon

Scroll verder voor meer recensies
Leanne
Read More
Droomreis!
Wat was ik toe aan een weekje me-time…
Na een periode van hard werken aan - en een zoektocht naar mezelf, kwam deze retreat op het juiste moment op mijn pad. Ik hoefde er dan ook niet lang over na te denken en zei volmondig ja tegen dit mooie avontuur. En wat het me gebracht heeft valt eigenlijk met geen pen te beschrijven.
Het was een week vol ervaringen en emoties, maar vooral ook kracht en liefde. Zo bijzonder om dit te delen met een groep gelijkgestemde vrouwen, die allemaal op hun eigen manier op zoek zijn naar hun ‘inner goddess’.
Doordat er elke dag een andere chakra centraal staat, biedt elke dag weer een andere mogelijkheid om te verwerken en dingen letterlijk achter je te laten. 
Pas een week voor vertrek voelde ik de calling voor de plant ceremonie. De maanden daarvoor was ik er van overtuigd dat ik er niet aan mee wilde doen, bang voor het onzekere en angst voor het effect ervan op mijn dagelijks leven. En ineens was er in plaats van deze angst een soort nieuwsgierigheid naar wat het me zou geven en wat ik erdoor zou kunnen verwerken.
Samen met Sunaya heb ik toen besloten om toch deel te nemen aan de ceremonie. Mijn vertrouwen in Sunaya als facilitator was heel groot. In het programma wordt bewust opgebouwd naar de ceremonie, de voorbereiding wordt heel serieus genomen en ook dat geeft vertrouwen. De ceremonie en de reis zelf waren heel indrukwekkend, nooit had ik van tevoren verwacht dat het me zoveel zou geven. Op de kwetsbare momenten waren zowel Sunaya als Chantal aan mijn zijde. Ik ben zo trots op hoe ik er doorheen ben gegaan, hoe diep het me heeft laten gaan en wat het me gebracht heeft in kracht en zelfvertrouwen.
Daarnaast moest ik ter voorbereiding stoppen met een middel voor maagbescherming en deze heb ik daarna ook niet meer hoeven gebruiken, omdat ik geen klachten meer had. 
Als je ervoor open staat kan deze reis je zoveel geven, elke vrouw zou zichzelf dit cadeau moeten gunnen! Door de afwisseling met dans, de geweldige choreografieën, is er ook een goede afwisseling tussen bewustzijn van lichaam en geest.  De combinatie van de prachtige locatie en het zorgvuldig opgestelde programma (inclusief zorgvuldig bereide en afgestemde maaltijden!) heeft ervoor gezorgd dat ik als een ander mens op het vliegtuig terug naar Nederland ben gestapt.  Het heeft me zoveel kracht gegeven en vertrouwen in mezelf als vrouw dat ik het gevoel heb gekregen dat ik de hele wereld aan kan, zolang je maar blijft ademen.
Lieve Sunaya (& Chantal en mooie andere vrouwen met wie ik dit heb mogen delen), het was een ervaring die ik nooit meer zal vergeten en waar ik je met heel mijn hart dankbaar voor ben!
Bianca
Read More
During our dance, I heart of the Ibiza retreat. It sounded wonderful and it was a lot MORE than that! One week of finding yourself, happiness, joy, Zenn, peace, love, and fun. And even all those words are not enough.
When we came to de beautiful place in Ibiza, we were welcome from the heart. The villa is very nice and has a lot of privacy. The rooms and the beds are good, clean and have there own bathroom.
During the week we meditated, danced, we learned a lot. Sunaya is there for you and makes it one beautiful experience. Together with Chantal, who cooked us lovely meals they are a perfect team to help you to learn more about yourself. Just 2 very beautiful persons. They make you feel at home, and the relaxing started directly. They know what the are doing and guide you by the heart.
The program you get is surprising, relaxing, funny, emotional, and lots of more beautiful feelings. The meditation in nature, a beautiful and quiet place. The dancing besides meditation is relaxing, fun to do and it is good for your body. When you have free time you can relax at the pool, go to the beach, just be alone somewhere one the beautiful privaté property ore do something else you really like to do.
I can really recommend it to everyone! This week learned me a lot and I really feel more connected to myself.
Love Bianca
Wenjing
Read More
This retreat was a beautiful balance between fun and personal growth.
I love the combination of Goddess dance, healings, food, even though I didn’t do the Ayahuasca.
Sunaya is so kind, helpful and professional.
The workshop and food of Chantal is a joyful boost to my health improvement.
The location is gorgeous.
The amount of realizations and personal growth I gained from this retreat is a beautiful surprise.
All in all, I highly recommend this retreat and it’s one of my best holiday experiences ever.
Kaylee
Read More
Wauw, ik mis Ibiza en de Goddess Retreat nog elke dag. Ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren. Al een langere tijd ben ik bezig met het ontdekken van mijzelf en dit sloot hier natuurlijk heel erg op aan. Heel last minute heb ik kunnen gaan, voor het allereerst alleen gaan reizen. Hier startte dit prachtige Avontuur. In het vliegtuig zat ik toevallig al naast iemand die ook meeging naar de Retreat. Hoe bijzonder! We raakte gelijk al in gesprek en zo vloog mijn vliegreis om. Toen we op de Retreat aankwamen werden we warm ontvangen en ontmoette ik de andere vrouwen. Er was gelijk een klik met de vrouwen onderling waardoor ik mij thuisvoelde. Mijn slaapplek was echt magisch, ik mocht een tijdje logeren in een boshut met uitzicht over de natuur, zee en de rotsen van Ibiza. Elke ochtend de fluitende vogels.... gelukkiger kan je mij niet maken. Wellicht met iets lekkers te eten, de ontbijtjes van Chantal waren namelijk heerlijk en super gezond. Elke dag begonnen we met een meditatie, goddelijke ontbijtjes van Chantal, magische danslessen van Sunaya, siesta- vrije tijd van Spanje, verschillende workshops etc. Ik vond dit een erg prettige tijdschema, zo was je bezig en zo had je even vrije tijd voor jezelf. Dit allemaal om meer in je lichaam/gevoel te komen en rust in je hoofd te ervaren. Voor mij was het de derde keer om een plantmedicijn ceremonie weer te mogen ervaren. Mocht je dit willen ervaren, zoals Sunaya altijd zegt; Het is een prachtig cadeau aan jezelf net als de Retreat. Het geeft super veel heling Het heeft mij ontzettend veel inzichten gegeven zowel pijnlijk als liefdevol, uiteindelijk is het wel het pad naar verlichting. Ik kan alleen maar zeggen dat ik mij veilig heb, gevoelt, gehoord en gezien met mooie Goddessen. Het was bijzonder om elk hun verhaal aan te horen en die van mezelf natuurlijk. Dit alles heb ik in mijn hart gesloten en denk ik er elke dag nog aan terug. Ik had hier ontzettend behoefte aan om dit warme gevoel te ervaren. Dit is wat de Goddes Retreat mij gebracht heeft. Je kan er echt op vertrouwen dat je in mooie Goddess handen bent bij Sunaya en Chantal. Ik ben dankbaar dat jullie er zijn. Ik heb zelfs tranen achtergelaten wanneer ik opsteeg in het vliegtuig terug naar huis, dit zegt genoeg toch? 😉
Angelique
Read More
Toen ik na een moeilijke en donkere periode in mijn leven in aanmerking kwam met Feminity en hoorde over de retreat voelde ik direct dat ik dit wilde meemaken. Het was een fantastische week waarin ik weer geleerd heb te voelen en hoe belangrijk zelfliefde is. De vele workshop, dansstijlen, de gezonde voeding en de inspirerende verhalen van de vrouwen die ik ontmoet heb, hebben mijn vrouwelijkheid en liefde voor het leven weer doen herleven. De plantmedicijn ceremonie die zo onbeschrijfelijk warm wordt begeleid door Sunaya was als de kers op de taart. Het was niet wat ik er van verwacht had maar nog beter …het was wat ik nodig had!! Voor mij was het een bijzondere zielsreis waarin ik écht mezelf weer terug gevonden heb en op de momenten waarin ik het in het “normale” leven even wat moeilijker heb kracht put uit de vreugdige tijden en de handvaten die mij zijn aangereikt van de retreat. Life changing….or must I say, life saving!!!! Ik ben je echt eeuwig dankbaar, je hebt voor mij een belangrijke rol gespeeld, grateful and love your for that💕
Namita
Read More
Spontaan besloot ik mee te doen aan de Goddess retreat. Elke dag stond er een chakra centraal met een bijbehorende godin. Die combinatie van thema’s hielp ons te herinneren dat elke godin in ons zelf zit en door met energie daarvan te verbinden wij die energie ook kunnen zijn in elk moment. De Goddess retreat heeft mij geholpen om de godin in mijzelf te (h)erkennen, mijn kracht te omarmen en mooie vriendschappen te sluiten. Alles was perfect geregeld: de locatie van de villa met uitzicht op de zee, het heerlijk klaargemaakte eten en het afwisselende programma. Sunaya heeft al haar liefde en energie hierin gestopt en dat was te merken. Liefs, Namita
Previous
Next

Own your Feminity

In de Kern staat Feminity telkens weer voor het Ownen jouw Feminity (vrouwelijkheid).
Veel vrouwen zijn om diverse redenen hun
vrouwelijkheid kwijt geraakt. Een oorzaak kan bijvoorbeeld zijn dat je een trauma hebt waardoor je niet meer weet of durft hoe je je sensualiteit en vrouwelijkheid kunt voelen en laten zien. Er kunnen ook andere oorzaken liggen vanuit de je opvoeding en/of religie. Het kan door het beroep dat je uitoefent waar je alleen je hoofd voor benut (en daardoor meer met mannelijke energie bezig bent, zoals planning, analyse & strategie).

Vrouwelijke energie gaat meer over ontvankelijkheid, overgave, vertrouwen en verbinding.

Onze definitie van een vrouw die echt haar Feminity ‘owned’, is dat zowel de mannelijke als vrouwelijke energieën in balans zijn, tot een Divine Union.  Dit in eerste instantie voor je zelf, waarmee je vervolgens ook voor jou omgeving dit kunt belichamen en manifesteren op zowel werk als privé.

Wat de oorzaak ook is, Feminity helpt jou graag jou Puurste Potentieel weer te her-inneren.

Wij bieden diverse soorten diensten aan op zowel dans, healing, ontspanning en het gebied van focus en empowerment.
Het Own Your Feminity programma is een traject dat max. 3 maanden duurt waarbij je kunt werken aan het versterken en verdiepen van jouw vrouwelijkheid in een afgestemd aanbod.
Het traject is maatwerk: op basis van een intakegesprek wordt het programma voor jou samengesteld.

Een traject bestaat uit totaal 10 uren plus het intakegesprek. Deze uren vul je zelf in met Sunaya op basis van de thema’s die voor jou nu belangrijk zijn in jouw zelfontwikkeling.
naast de voorbeeldtrajecten op de healingpagina staan hiernaast ook nog 2 voorbeelden.

Dance

Vrije keus

Trajact

Bij betaling in één keer
777
  • Intake
  • 10 uren zelf in te vullen
  • 3 maanden geldig
Populair

Traject

Bij betaling in drie termijnen
999
  • Intake
  • 10 uren zelf in te vullen
  • 3 maanden geldig
Scroll verder voor meer recensies
Erna
Read More
Recensie Own your Feminity traject
Evelien
Read More
Recensie Own your Feminity traject
Previous
Next

Own your Focus Flow

Binnenkort starten wij met het Own your Focus Flow programma.
Houd de website en social media in de gaten voor de laatste informatie.