Proeflessen 17 en 18 september en ook start 10 weekse cursussen

Ademcoaching

Feminity biedt verschillende ademtrainingen aan. Tijdens een intake kijken wij welke techniek voor jou het meest passend is. Daarnaast bieden wij aan kleine groepen met enige regelmaat losse verbonden ademcirkels aan voor vrouwen of gemengd. Daarnaast geven wij regelmatig ademworkshops, individueel of een groep.

Verbonden Ademhaling

Ademen doen we allemaal, maar ben jij je wel bewust van jouw ademhaling?
Zoals je ademt zo leef je. De hoeveelheid zuurstof die je inademt is bepalend. Als je oppervlakkig ademt leef je oppervlakkig. Als je te teveel en te snel zuurstof inademt, zit je te hoog in je energie ben je vaker gespannen en leef je soms teveel in je hoofd. Wie te weinig zuurstof inademt, komt energie te kort.

De verbonden ademhaling betekent dat je de Inademing verbindt met de uitademing. Ademen doe je onbewust en dat is fijn, maar je kunt ook heel bewust gaan ademen waardoor je letterlijk al je cellen kunt gaan opschonen en oude (emotionele) blokkades kunt gaan opruimen.
Door meer zuurstof in je lichaam te brengen, wordt het bewustzijn verruimd en worden vastzittende emoties, pijn, gevoelens en overtuigingen los gemaakt. Tijdens de ademsessie gaan we op zoek naar plekken in je lichaam waar je adem blokkeert of juist te snel gaat. Het is een fysieke detox en een energetische ontlading tegelijk.
De sessie is veelal fysiek daardoor zeer geschikt voor mensen die veel in hun hoofd zitten en/of (emotionele) blokkades zouden willen oplossen.
Soms komen tijdens zo’n sessie blokkades los omdat je op celniveau letterlijk ervaringen hebt opgeslagen en daar nu zuurstof aan geeft: zo voel je weer ademruimte.
Adem is niet alleen waardevol bij emotionele ziekten maar ook bij lichamelijke ziekten als auto immuun ziekten, reuma, kanker en fibromyalgie is bewezen dat verbonden ademen helpt bij het opruimen van lichamelijke pijnen.
Je voelt je na afloop vrijer, meer geaard en diep thuis in je lijf en krijgt vaak ook concrete inzichten mee die je kunt toepassen in je dagelijks leven.

Wim Hof Methode

Met de Wim Hof ademhaling beïnvloed je je autonome zenuwstelsel. Het verschil met de verbonden ademhaling is dat de Wim Hof methode handiger is als je meer energie wilt, meer focus wilt en jezelf krachtiger wilt voelen (effect als een soort espresso).  Ook is deze methode zeer waardevol bij lichamelijke pijnen, auto- immuunziekten als reuma, MS, fibromyalgie en daarnaast is het voor veel mensen goed om in zijn algemeen minder snel ziek te worden.
Met je ademhaling oefen je invloed uit op het autonome zenuwstelsel.
Je autonome zenuwstelsel is onder te verdelen in het sympathische zenuwstelsel en het parasympathische zenuwstelsel. Het sympathische gedeelte zorgt voor actie en is in feite je gaspedaal. Het parasympathische gedeelte zorgt voor ontspanning en herstel en is je rem.
Met de Wim Hof ademhaling boots je door heviger te gaan ademhalen een stressreactie na om vervolgens diep de ontspanning in te duiken tijdens een retentie. Hierdoor leer je je lichaam weer schakelen tussen inspanning en ontspanning. Zo kun je deze twee staten gebruiken wanneer jij ze nodig hebt, i.p.v. op de automatische piloot geleid te worden door de staat van je zenuwstelsel.
Op deze wijze ‘own’ jij je ademhaling weer.
Wij combineren de Wim Hof methode soms met een koud water training. Onze locatie in Rotterdam is hiervoor uitermate geschikt, omdat wij aan het water van de mooie Schie liggen.
Daarnaast krijg je concrete tools om deze methode je koudetraining voort te zetten, zoals koud douchen.

Hartcoherentie-Emotieregulatie

Ons hart speelt een belangrijke rol in ons leven. Als je hart coherent is, spreek je altijd vanuit je hart. Met deze techniek kun je meten of vanuit je hart of vanuit je hoofd spreekt. Daarnaast is deze techniek zeer waardevol voor jou, als je je emoties beter wilt leren reguleren. Met je adem kun je dit namelijk beïnvloeden. Ons hartritme varieert continu. Als je hartritme mooi samenvalt met je ademhaling heb je een goede hartcoherentie. In geval van bijvoorbeeld stress heb je een niet-coherente of chaotische hartcoherentie. Dit hoeft niet slecht te zijn, want om dingen te doen heb je een mate van stress nodig: ‘gezonde stress’. Maar chronische stress is slecht voor je. Dat werkt negatief voor zowel je lichaam als je geest. De hartcoherentie kan worden gemeten. Zo weet je hoe je gesteldheid is. En kan Feminity jou helpen dit te beïnvloeden om het weer coherent te maken.

Een gemiddelde ademsessie met coaching en eventuele healingtechnieken duurt ca. 1,5 tot 2 u. 
En losse adem eventen duren gemiddeld 3 uur.
Feminity biedt adem coaching sessies aan dmv de healing trajecten.

Ademcirkel groep:
Soms geven wij een losse ademcirkel, waarbij een voorbereidende openende workshop altijd inclusief is.
Indien er losse adem events zijn houdt hiervoor onze agenda in de gaten. Voor workshops of prive evenementen
Kunt u ons hiervoor ook inhuren incl. uitgebreide coaching, (sound)healing, thee en wat lekkers.

Zie de hoofdpagina voor het agenda.

Healing

Feminity biedt verschillende vormen van healing aan.
Een healing werkt zowel op lichamelijk, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau.
Een healing is zeer waardevol voor als je:

  • Je emotioneel uit balans voelt.
  • Je last hebt van hoofdpijn
  • Je moeite hebt met ontspannen en /of slaapproblemen hebt
  • Je last hebt van energieën die niet van jou zijn (aardgebonden geesten en entiteiten)
  • Je snel afgeleid bent en niet goed bij je zelf kunt blijven
  • Je (energetische) blokkades voelt in je lichaam


Feminity werkt holistisch: als je uit balans bent heeft dit vaak meerdere oorzaken. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen hebben we voorafgaand altijd een intake om te bepalen wat voor jou de beste aanpak is die we dan zullen samenstellen in een voor jou uniek pakket.
Zo worden alle sessies gecombineerd met coaching omdat het essentieel is dat je het concreet leert toe te passen in jouw leven en levensstijl. Onze visie is dat wij met jou de kern aanpakken en ons niet beperken tot symptoombestrijding. Voor wie echt de diepte in wil gaan, is de combinatie met ademwerk aan te bevelen.

Als je bent geïnteresseerd in een healing traject: bij Feminity kun je een traject boeken.
Dit traject bestaat uit 6 sessies van ongeveer 2 uur met per keer met een telefonische intake vooraf met coaching van ruim 2 uur. Dit kan ook gecombineerd worden met Kambo.
Hieronder een voorbeel als jet het traject alleen met healing invult met of zonder Kambo
Klik hieronder verder om je healing traject te boeken, dan wordt er contact met je opgenomen om een persoonlijk traject samen te stellen.

Als je eerst een telefonische kennismakings gesprek  wilt stuur dan een mail of whats app bericht, dan nemen wij contact met je op voor een afspraak.
Email: info@feminity.nl  Whats app: 06-22880560

Voorbeeld traject healing zonder kambo

1 x telefonische intake met 6 losse live sessies van c.a. 2 uur per keer met evt een afsluitend telefonische nagesprek
 (de sessies worden bepaald nav telefonische intake en persoonlijke voorkeur) 
Voorbeeld: 

Tarief: € 1500

Voorbeeld traject healing met kambo maancyclus

Bij een traject met kambo ontvang je 1 telefonische intake, de Kambo maancyclus in klein verband, en vooraf of tussendoor  2 live sessies van ruim 2 uur.
De kambo sessies zijn altijd met maaltijden en nabespreking.
De cliënt kan ook kiezen voor 5 losse sessies en 1 kambo.
Na afloop van het traject eventueel een afsluitend een telefonisch nagesprek

Tarief: € 1500

Chakra Healing

Deze healing werkt wat dieper dan een reiki healing. Tijdens de behandeling worden alle 7 chakra’s behandeld, waarbij wordt gekeken naar de draairichting,  de juiste plek, eventuele aardgebonden geesten en entiteiten worden verwijderd en alle chakra’s worden in balans gebracht / gecentreerd. Ook wordt vaak samengewerkt met krachtdieren of andere spirits en universele symbolen. Daarnaast wordt vaak gewerkt met soundhealing d.m.v. lightlanguage activaties. Bij een chakrahealing worden vaak ook Reiki handopleggingen gegeven, maar dan korter. 

Reiki Healing

Kun je vaak herkennen aan de warme ‘moeder-energie’. Het Japanse woord Reiki betekent letterlijk “ Universele Energie”. Tijdens de behandeling wordt deze energie doorgegeven d.m.v. een zachte handoplegging. Reiki is een spirituele geneeswijze die een evenwichtig functioneren ondersteunt op elk niveau: fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en sociaal. Dit is onafhankelijk van je leeftijd of gezondheidstoestand. Het algemene kenmerk van Reiki is een snelle afname van spanning, verlichting van pijn en onrustige gevoelens. Reiki zorgt voor balans en harmonisering voor lichaam en geest.

Baarmoederhealing (Rite of the Womb)

De Rite of the Womb is een initiatie van de 13th key of the Munay. De initiatie geeft een zeer krachtige helende energie waardoor oude pijnen van jou of van oude voorouderlijnen worden getransformeerd met licht en liefde. Veel vrouwen dragen ongeheelde energie/ervaringen van onze (voor)ouders mee in  hun cellen/dna, totdat dit wordt geheeld. We slaan als vrouw namelijk alle ervaringen en onverwerkte emoties op in onze baarmoeder. Als deze ervaringen niet worden geheeld, kunnen deze leiden tot zeer vervelende klachten en blokkades op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Dit noemen ze in de reguliere therapie ‘erfelijk’. Als een vrouw zwanger is, groeit het kindje in de baarmoeder waar al deze ervaringen energetisch zijn opgeslagen. Zo kun je dit generaties lang met je mee kunnen dragen.
Feminity biedt de mogelijkheid om dit voorgoed te helen. Als de klacht erg diep zit, raden wij aan om deze heling te combineren met andere sessies.

Deze sessie is ook erg fijn na een (heftige) bevalling of verbreken van een relatie, om de energie hier weer fijn uit te lijnen, koorden los te laten en alles m.b.t. deze thema’s op te schonen. 

Na afloop van een baarmoeder healing voel je je weer schoner, stroomt je creatieve levenskracht weer beter, je kundalini energie krijgt een boost en je voelt een balans tussen je vrouwelijke en mannelijke energie.

Rebirthing sessie

Veel mensen hebben een geboorte trauma opgelopen. Dit kan zijn omdat ergens in de 4 fases van de
geboorte ergens iets in mis gegaan waardoor jouw ziel op dat moment moest besluiten om niet
volleding aan-wezig te zijn in het lichaam en in sommige gevallen zelfs “vertrekt” uit het lichaam.
Veel trauma’s zijn terug te brengen bij geboorte trauma’s waar voor veel mensen een kern
verwonding ligt.
Feminity is o.a. gespecialiseerd in geboorte trauma’s.
Wij bieden unieke diepgaande rebirthing sessies aan waarin je in een diepe trance staat kunt komen en jouw geboorte vanaf de incarnatie tot conceptie tot de laatste fase waarin je eruit bent gekomen volledig kunt herbeleven.

Rebirthing Sessie

Soul Retrieval

Wanneer er iets traumatisch gebeurd gaat kan je lichaam automatisch in een verdedigingsstand gaan om te kunnen overleven wat op dat moment niet gevoeld kan worden.
Ook wel de 4 F’en : Fight, flight, freeze of Faint.
Het gevolg is dat je op dat moment niet meer kan ervaren in je lichaam wat er gebeurd en vanuit je hoofd gaat beredeneren, maar wat ook kan gebeuren is dat een ervaring zo heftig is dat jou Ziel besluit je lichaam te verlaten.
Bij Soul retrieval komt er weer een reconnectie tussen jouw ziel en je lichaam op het moment van de
pijnlijke ervaring.

Geboorte trauma, Soul retrieval and Reconnection

In de geboorte zijn er verschillende fases waar je als ziel doorheen gaat. Wanneer er iets traumatisch gebeurd in 1 van de 4 fases die je als lichaam kunt ervaren.
Fase 1: Vanaf conceptie van foetus in de baarmoeder aan de indaling.
Fase 2: De fase waar het water breekt en de de weeën beginnen en de moeder mag gaan persen
Fase 3: De uitdrijvingsfase
Fase 4: De fase net na de geboorte

Verder hebben wij ook nog een voor fase ervaren waarin je als Ziel kunt voelen waarom je voor dit leven of deze ouders hebt gekozen. Maar het lichamelijke stuk start bij Fase 1 zoals hierboven beschreven, ook wel wetenschappelijk bewezen door Stanis La Grof.
Ergens in deze vier fases kan iets mis gaan. Bijvoorbeeld een baby’tje kan in de baarmoeder tijd ziektes van zijn/haar moeder overnemen of angsten. Of tijdens de uitdrijvingsfase komt het babytje er niet goed uit en zijn hulpmiddelen nodig en/of een keizersnee, of bij de laatste fase dat het kindje niet gelijk bij de moeder is gelegd omdat de moeder en/of het kindje in levens gevaar is.
En zo zijn er nog vele voorbeelden die we je kunnen geven.

Door nu vanuit jouw volwassen ik, vanuit bewustzijn en de nieuwgierigheid om te voelen wat op dat moment niet gevoeld kon worden, komt er een reconnectie tussen jouw ziel en je lichaam.
Hierdoor voelen veel mensen zich vaak vrijer naderhand, meer geaard in hun lichaam, patronen waar je jaren al tegen aanliep worden helder en doorbreken sommige mensen, liefde wordt weer gevoeld etc. De gevolgen zijn heel persoonlijk en per persoon verschillend. Maar met name gaan ze op de gevoelslaag waar de foetus of de baby destijds dit was kwijt geraakt, maar soms ook kunnen lichamelijke ziektes zoals eczeem, astma ook hierdoor genezen als dit te maken heeft met de geboorte. En zo zijn er nog veel meer dingen die kunnen onstaan omdat hierdoor de kernverwonding kan worden geheeld.

Tarief

Zie hier een video die Sunaya ook heeft gemaakt over enkele korte voorbeelden van Rebirthing sessies:

Scroll verder voor meer recensies
Sharita
Read More
Ik mag met liefde en warme zeggen dat ik graag bij Feminity kom voor de sessies. Door het diverse aanbod aan healingen is mijn liefde en interesse ontstaan om nog dieper in mijn eigen healing en spirituele kant te duiken. En dan vooral hoe ik mijn eigen energie bij me kan houden, omdat ik hooggevoelig ben. Uiteraard past daar perfect het healing traject bij. Wat heel goed gewerkt heeft bij mij is de combinatie van de voice dialogue sessie, healingen, rebirthing en adem sessies. Sunaya is een hele fijne coach die je haarfijn aanvoelt gedurende het hele traject. Door het traject ben ik weer dichterbij mijn eigen feminiene kracht gekomen en zijn er blokkades opgeheven die gedurende mijn leven ontstaan zijn. Het mooiste cadeau door het volgen van zo een compleet traject is dat ik geleerd heb om mij over te geven aan het hier en nu en mijn vrouwelijkheid. Dit heb ik laten vastleggen door 3 prachtige tatoeages te nemen, die allemaal voortgekomen zijn uit dit traject. Als jij opzoek bent naar een volledig, warm en mooi healing traject dan zou ik zeker dit traject bij Feminity adviseren.

Voice Dialogue & Innerlijk kind werk

Voice Dialogue is een manier is om jezelf beter te leren kennen, te ontwikkelen en vanuit je essentie te leven.

De methode kan goed werken voor het ervaren en loslaten van diepgewortelde angsten en steeds terugkomende negatieve gedachten.
Ook heel waardevol bij innerlijk kind werk.

Het is een krachtige (communicatie)methode die ontwikkeld is om het innerlijk spanningsveld van onze verschillende ikken, tijdens een sessie, te ontdekken en in kaart te brengen.
Gevoelens en kwaliteiten die begraven liggen komen naar de oppervlakte en krijgen een plek.

Over het algemeen zijn wij ons niet bewust van de verschillende ikken in in onszelf. Dat zijn delen in ons waar wij ons ongemakkelijk over voelen, wegdrukken en verdringen naar het onbewuste.  Toch blijven deze stemmen doorwerken; ze komen vaak op onverwachte en ‘ongeschikte’ momenten tevoorschijn. Het gevolg van die weggedrukte delen is dat ze er wel zijn, maar dat je dit niet (meer) weet. Dit gebeurt onbewust en ben jij in de greep van die delen.

Wanneer je je hier van bewust wordt verliezen ze hun greep op jou en kun jij de regie nemen over alle delen in jou zelf. Keuze’s worden dan vanuit helder bewustzijn gemaakt en je eigen grenzen en vermogen worden helder. Je innerlijke drijfveren en motieven worden helderder, er onstaat een diepe bedding van veiligheid, helderheid, (zelf)liefde en vaak veel veel meer rust omdat je jezelf in alle lagen begrijpt.

Feminity Voice Dialogue

Kundalini Yoga - Kundalini Breathwork & Exercise

Kundalini energie wordt ook wel de bewust-Zijn energie genoemd.
Ze staat voor de energie die sluimerend aanwezig is aan de basis van de ruggengraat.
Kundalini energie wordt ook wel vergeleken met een slapende slang en het richt zich op het doen ontwaken van deze slang/energie, door ons te verbinden met de diepste essentie van wat of wie we Zijn.

Het is een dynamische yoga-vorm, waarbij de ademhaling actief ingezet wordt tijdens de lichaamsoefeningen en dynamische houdingen (kriya’s) om de Kundalini energie op te wekken, te laten stromen en te versterken. Tijdens de les worden er mantra’s, handhoudingen of mudra’s gebruikt, pranayama-oefeningen

 

Online Kundalini yoga & breathwork:
Feminity biedt sinds de corona tijd een uniek aanbod namelijk Kundalini Breathwork & Exercise online lessen. Deze lessen gaan dieper dan de gemiddelde Kundalini Yoga lessen. Er worden naast traditionele Kundalini Yoga oefeningen ook diverse andere ademoefeningen aangeleerd, zelfontworpen meditaties en diverse andere leuke oefeningen. Ook soms wordt innerlijk kind werk mee genomen.

De lessen worden gegeven door Sunaya die werkt vanuit thema’s vanwaaruit de lessen worden gegeven. 
Voorbeelden van thema’s die al zijn behandeld en nog worden gegeven: Kundalini Awakingen Chackra journey (7 weekse reeds afgestemd op de chackra’s), Purification maand met focus op verpuring van de 4 lichamen fysiek, mentaal, emotioneel en spirutueel), Witte tantra en Divine Feminine en Masculine maand, Boost je imuunsysteem maand, Innerchild reeks en nog vele meer lessen.
Inmiddels staan er meer dan 70 lessen in de groep waar je ook toegang toe hebt, naast dat je iedere week een nieuwe live les ontvangt. Deze video wordt opgenomen en in de geheime groep geplaatst voor leden.

Telkens worden nieuwe reedsen gegeven in thema’s. 

De lessen worden opgenomen via Zoom. Kun je live volgen, maar ook later terug bekijken in de geheime facebook groep. Je hebt daar ook toegang tot alle andere video’s.

Tarief Kundalini Breathwork & Exercise:

Meditatie

Feminity heeft een uniek programma ontwikkeld: Own your Focus Flow. Klik hier verder voor de Own Your Focus Flow pagina.