Ademcoaching

Feminity biedt verschillende ademtrainingen aan. Tijdens een intake kijken wij welke techniek voor jou het meest passend is. Daarnaast bieden wij aan kleine groepen met enige regelmaat losse verbonden ademcirkels aan voor vrouwen of gemengd. Daarnaast geven wij regelmatig ademworkshops ter voorbereiding op een plantceremonie, individueel of een groep.

Verbonden Ademhaling

Ademen doen we allemaal, maar ben jij je wel bewust van jouw ademhaling?
Zoals je ademt zo leef je. De hoeveelheid zuurstof die je inademt is bepalend. Als je oppervlakkig ademt leef je oppervlakkig. Als je te teveel en te snel zuurstof inademt, zit je te hoog in je energie ben je vaker gespannen en leef je soms teveel in je hoofd. Wie te weinig zuurstof inademt, komt energie te kort.

De verbonden ademhaling betekent dat je de Inademing verbindt met de uitademing. Ademen doe je onbewust en dat is fijn, maar je kunt ook heel bewust gaan ademen waardoor je letterlijk al je cellen kunt gaan opschonen en oude (emotionele) blokkades kunt gaan opruimen.
Door meer zuurstof in je lichaam te brengen, wordt het bewustzijn verruimd en worden vastzittende emoties, pijn, gevoelens en overtuigingen los gemaakt. Tijdens de ademsessie gaan we op zoek naar plekken in je lichaam waar je adem blokkeert of juist te snel gaat. Het is een fysieke detox en een energetische ontlading tegelijk.
De sessie is veelal fysiek daardoor zeer geschikt voor mensen die veel in hun hoofd zitten en/of (emotionele) blokkades zouden willen oplossen.
Soms komen tijdens zo’n sessie blokkades los omdat je op celniveau letterlijk ervaringen hebt opgeslagen en daar nu zuurstof aan geeft: zo voel je weer ademruimte.
Adem is niet alleen waardevol bij emotionele ziekten maar ook bij lichamelijke ziekten als auto immuun ziekten, reuma, kanker en fibromyalgie is bewezen dat verbonden ademen helpt bij het opruimen van lichamelijke pijnen.
Je voelt je na afloop vrijer, meer geaard en diep thuis in je lijf en krijgt vaak ook concrete inzichten mee die je kunt toepassen in je dagelijks leven.

Wim Hof Methode

Met de Wim Hof ademhaling beïnvloed je je autonome zenuwstelsel. Het verschil met de verbonden ademhaling is dat de Wim Hof methode handiger is als je meer energie wilt, meer focus wilt en jezelf krachtiger wilt voelen (effect als een soort espresso).  Ook is deze methode zeer waardevol bij lichamelijke pijnen, auto- immuunziekten als reuma, MS, fibromyalgie en daarnaast is het voor veel mensen goed om in zijn algemeen minder snel ziek te worden.
Met je ademhaling oefen je invloed uit op het autonome zenuwstelsel.
Je autonome zenuwstelsel is onder te verdelen in het sympathische zenuwstelsel en het parasympathische zenuwstelsel. Het sympathische gedeelte zorgt voor actie en is in feite je gaspedaal. Het parasympathische gedeelte zorgt voor ontspanning en herstel en is je rem.
Met de Wim Hof ademhaling boots je door heviger te gaan ademhalen een stressreactie na om vervolgens diep de ontspanning in te duiken tijdens een retentie. Hierdoor leer je je lichaam weer schakelen tussen inspanning en ontspanning. Zo kun je deze twee staten gebruiken wanneer jij ze nodig hebt, i.p.v. op de automatische piloot geleid te worden door de staat van je zenuwstelsel.
Op deze wijze ‘own’ jij je ademhaling weer.
Wij combineren de Wim Hof methode soms met een koud water training. Onze locatie in Rotterdam is hiervoor uitermate geschikt, omdat wij aan het water van de mooie Schie liggen.
Daarnaast krijg je concrete tools om deze methode je koudetraining voort te zetten, zoals koud douchen.

Hartcoherentie-Emotieregulatie

Ons hart speelt een belangrijke rol in ons leven. Als je hart coherent is, spreek je altijd vanuit je hart. Met deze techniek kun je meten of vanuit je hart of vanuit je hoofd spreekt. Daarnaast is deze techniek zeer waardevol voor jou, als je je emoties beter wilt leren reguleren. Met je adem kun je dit namelijk beïnvloeden. Ons hartritme varieert continu. Als je hartritme mooi samenvalt met je ademhaling heb je een goede hartcoherentie. In geval van bijvoorbeeld stress heb je een niet-coherente of chaotische hartcoherentie. Dit hoeft niet slecht te zijn, want om dingen te doen heb je een mate van stress nodig: ‘gezonde stress’. Maar chronische stress is slecht voor je. Dat werkt negatief voor zowel je lichaam als je geest. De hartcoherentie kan worden gemeten. Zo weet je hoe je gesteldheid is. En kan Feminity jou helpen dit te beïnvloeden om het weer coherent te maken.

Tarieven
Een gemiddelde ademsessie met coaching en eventuele healingtechnieken duurt ca. 1,5 tot 2 u. 
Het tarief van Feminity voor individuele sessies is € 111,-. 
Feminity biedt op dit moment een adem-coachingstraject aan voor de prijs € 333,-
(4 sessies waarvan de eerste inclusief intake).

Ademcirkel groep: € 50,- per persoon  (max. 8 personen), incl. uitgebreide coaching, (sound)healing, thee en wat lekkers.
Zie de hoofdpagina voor de agenda.

Healing

Feminity biedt verschillende vormen van healing aan.
Een healing werkt zowel op lichamelijk, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau.
Een healing is zeer waardevol voor als je:

 • Je emotioneel uit balans voelt.
 • Je last hebt van hoofdpijn
 • Je moeite hebt met ontspannen en /of slaapproblemen hebt
 • Je last hebt van energieën die niet van jou zijn (aardgebonden geesten en entiteiten)
 • Je snel afgeleid bent en niet goed bij je zelf kunt blijven
 • Je (energetische) blokkades voelt in je lichaam


Feminity werkt holistisch: als je uit balans bent heeft dit vaak meerdere oorzaken. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen hebben we voorafgaand altijd een intake om te bepalen wat voor jou de beste aanpak is die we dan zullen samenstellen in een voor jou uniek pakket.
Zo worden alle sessies gecombineerd met coaching omdat het essentieel is dat je het concreet leert toe te passen in jouw leven en levensstijl. Onze visie is dat wij met jou de kern aanpakken en ons niet beperken tot symptoombestrijding. Voor wie echt de diepte in wil gaan, is de combinatie met plantmedicijn en/of ademwerk aan te bevelen.

Chakra Healing

Deze healing werkt wat dieper dan een reikihealing. Tijdens de behandeling worden alle 7 chakra’s behandeld, waarbij wordt gekeken naar de draairichting,  de juiste plek, eventuele aardgebonden geesten en entiteiten worden verwijderd en alle chakra’s worden in balans gebracht / gecentreerd. Ook wordt vaak samengewerkt met krachtdieren of andere spirits en universele symbolen. Daarnaast wordt vaak gewerkt met soundhealing d.m.v. lightlanguage activaties. Bij een chakrahealing worden vaak ook Reiki handopleggingen gegeven, maar dan korter.

Reiki Healing

Kun je vaak herkennen aan de warme ‘moeder-energie’. Het Japanse woord Reiki betekent letterlijk “ Universele Energie”. Tijdens de behandeling wordt deze energie doorgegeven d.m.v. een zachte handoplegging. Reiki is een spirituele geneeswijze die een evenwichtig functioneren ondersteunt op elk niveau: fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en sociaal. Dit is onafhankelijk van je leeftijd of gezondheidstoestand. Het algemene kenmerk van Reiki is een snelle afname van spanning, verlichting van pijn en onrustige gevoelens. Reiki zorgt voor balans en harmonisering voor lichaam en geest.

Baarmoederhealing (Rite of the Womb)

De Rite of the Womb is een initiatie van de 13th key of the Munay. De initiatie geeft een zeer krachtige helende energie waardoor oude pijnen van jou of van oude voorouderlijnen worden getransformeerd met licht en liefde. Veel vrouwen dragen ongeheelde energie/ervaringen van onze (voor)ouders mee in  hun cellen/dna, totdat dit wordt geheeld. We slaan als vrouw namelijk alle ervaringen en onverwerkte emoties op in onze baarmoeder. Als deze ervaringen niet worden geheeld, kunnen deze leiden tot zeer vervelende klachten en blokkades op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Dit noemen ze in de reguliere therapie ‘erfelijk’. Als een vrouw zwanger is, groeit het kindje in de baarmoeder waar al deze ervaringen energetisch zijn opgeslagen. Zo kun je dit generaties lang met je mee kunnen dragen.
Feminity biedt de mogelijkheid om dit voorgoed te helen. Als de klacht erg diep zit, raden wij aan om deze heling te combineren met een plantmedicijnceremonie.

Deze sessie is ook erg fijn na een (heftige) bevalling of verbreken van een relatie, om de energie hier weer fijn uit te lijnen, koorden los te laten en alles m.b.t. deze thema’s op te schonen. 

Na afloop van een baarmoeder healing voel je je weer schoner, stroomt je creatieve levenskracht weer beter, je kundalini energie krijgt een boost en je voelt een balans tussen je vrouwelijke en mannelijke energie.

Als je bent geïnteresseerd in een healing traject: bij Feminity kun je een traject Own your Feminity boeken. Dit traject is totaal 10 uur dat je in kunt vullen naar eigen keuze.
Zie de pagina Own your Feminity. Hieronder 2 voorbeelden als jet het traject alleen met healing invult met of zonder plantmedicijn.
Klik hieronder verder om je Healing traject te boeken, dan wordt er contact met je opgenomen om een persoonlijk traject samen te stellen.

Als je eerst een telefonische informatiegesprek  wilt stuur dan een mail of whats app bericht, dan nemen wij contact met je op voor een afspraak. Email: info@feminity.nl  Whats app: 06-22880560

Voorbeeld traject healing zonder plantmedicijn

 • Uitvoerige intake van ruim 1,5 u
 • 1 x ademcoaching (verbonden ademhaling, Wim Hof of hartcoherentie ca 2 uur)
 • 1 x Chakrahealing met coaching 
of Reiki healing met massage (ontspanning, bamboe of hotstone) (ca 2 uur)
 • 1 x baarmoederhealing met een coaching (ca 2 uur)
 • Rebirthingsessie met ademwerk (ca 2 uur)
 • Handgemaakte kristalketting afgestemd op jouw persoonlijke intentie

Tarief: € 777,-

Voorbeeld traject healing met plantmedicijn

 • Uitvoerige intake van ruim 1,5 u
 • 1 x ademcoaching (verbonden ademhaling, Wim Hof of hartcoherentie ca 2 uur)
 • 1 x healing naar keuze (ca 2 uur)
 • 1 x Plantmedicijnceremonie met overnachting, workshop, lichte maaltijden en uitgebreide nazorg
 • Afsluitend telefonische integratiegesprek (ca. 2 uur) )
 • Handgemaakte kristalketting afgestemd op jouw persoonlijke intentie


Tarief: € 777,- 

Massage - Healing

Feminity geeft alleen nog massages in combinatie met een traject, desgewenst met een healing, coaching of adem sessie. Zie het “Own your Feminity” programma.

De massages die je kunt boeken bij Feminity zijn: ontspanningsmassage, hotstone en bamboe massage.

Kundalini Yoga

Kundalini energie wordt ook wel de bewust-Zijn energie genoemd.
Ze staat voor de energie die sluimerend aanwezig is aan de basis van de ruggengraat.
Kundalini energie wordt ook wel vergeleken met een slapende slang en het richt zich op het doen ontwaken van deze slang/energie, door ons te verbinden met de diepste essentie van wat of wie we Zijn.

Het is een dynamische yoga-vorm, waarbij de ademhaling actief ingezet wordt tijdens de lichaamsoefeningen en dynamische houdingen (kriya’s) om de Kundalini energie op te wekken, te laten stromen en te versterken. Tijdens de les worden er mantra’s, handhoudingen of mudra’s gebruikt, pranayama-oefeningen

Tarieven Yoga:

 • 11 weekse cursus Kundalini Yoga (1,5 uur per les) = €170,-
 • Losse proefles Kundalini Yoga 1,5 uur = € 15,-
 • Wij geven 3 x per jaar voorafgaand aan ieder seizoen een gratis proefles.

Meditatie

Feminity heeft een uniek programma ontwikkeld: Own your Focus. Klik hier verder voor de Own Your Focus pagina.