Procestherapie en coaching

 

Feminity biedt naast Plantmedicijn-ceremonies ook procestherapie en coaching aan. Procestherapie gaat verder dan ‘normale’ coaching en therapie. De naam procestherapie is omdat we als mens constant ‘in proces’ zijn. In proces met onszelf, onze omgeving en de obstakels die we tegen komen. Door een mix van de gangbare gesprekstechnieken in combinatie met therapeutische technieken uit de NLP (neuro linguïstisch programmeren, hypnotherapie, regressie/reïncarnatietherapie en technieken uit het Sjamanisme, is deze behandelvorm gericht op het effectief doorbreken van blokkades en negatieve overlevingsstrategieën.

 

Coaching

 

Het kan zijn dat je (bijvoorbeeld na je Plantmedicijn ceremonie) behoefte hebt aan hulp om alle inzichten te leren integreren in je dagelijks leven. Feminity biedt life coaching aan waarbij wij je helpen je inzichten concreet te integreren in je dagelijks leven. Tijdens deze gesprekken maken wij gebruik van diverse therapeutische technieken uit het oplossingsgericht werken, zen meditatie en zo nodig onderstaande technieken uit de procestherapie.

 

Technieken procestherapie

 

• Soul Retrieval is het herstellen van de verbinding met het Hoger Zelf. Soul loss ontstaat meestal in traumatische of schokkende ervaringen, waarbij een stuk van ons energetsich lichaam verliezen. Hierdoor kunnen we het gevoel ontwikkelen dat we niet in balans of compleet zijn en bepaalde kwaliteiten missen. Dit werkt door op ons zelfbeeld dat negatiever wordt waardoor we energie verliezen. Met Soul Retrieval kan het energetisch lichaam weer geheeld worden en de daaraan verbonden klachten die zowel geestelijk als lichamelijk kunnen zijn.

 

• Zennen is een snelle manier om de cliënt in trance te brengen, zodat zij in haar hoger bewustzijn komt. Tijdens de sessie zit de therapeut oog in oog met de cliënt. In deze positie gaan we therapeutische interventies plegen en zorgen ervoor dat de cliënt de verbinding met de therapeut niet loslaat. Hierdoor verwerkt de cliënt op een heel snelle manier nare of schokkende ervaringen. Deze techniek geeft hetzelfde resultaat als EMDR, maar is meditatiever en onthullender.

 

• Leelakaarten worden ingezet als therapeutisch instrument om bewustzijn en inzicht in onze patronen te krijgen en ons van oud karma te bevrijden. Hierbij wordt gewerkt met visualisatieoefeningen in kaartvorm als ingang voor een therapeutische sessie. Door middel van de visualisatie kaarten openen we het onder- en bovenbewustzijn. Het inzetten van deze methode bevordert het helingsproces. De reiziger (cliënt) trekt een kaart uit het spel en de therapeut leest deze voor. Tijdens het voorlezen ontstaat er bij de reiziger iets wat raakt of boeit. Hierna wordt net als bij het zennen op emotioneel, mentaal en fysiek niveau doorgevraagd waarbij de reiziger is een ervaring / herbeleving komt die geheeld wil worden.

 

• Geboortewerk dat ontwikkeld is uit reïncarnatietherapie en energiewerk, bevat verschillende technieken die ervoor zorgen dat de geboorte herbeleeft kan worden. Dit kan zowel in groepsverband als individueel. Een zeer helende en verhelderende methode om oud zeer, trauma en (familie)karma op te ruimen. Er wordt hierbij gebruikgemaakt voor een geleide visualisatie, lichaamswerk en ademwerk (holotropic breathing)

 

Tarieven Procestherapie en coaching:

€ 88,- per uur (inclusief btw)

** N.b. Wij zijn bezig met vergoeding voor zorgverzekering aangezien Maartje tevens gediplomeerd Verpleegkundige en Sociotherapeut is. Wanneer dit is gelukt vermelden wij dit op onze website.

LOCATIE & INFORMATIE

Feminity Rotterdam

Delftweg 127

3043 NH  Rotterdam (Overschie)

 

Feminity Amsterdam

Mirror centre / boven zaal

Ter Gouwstraat 3,

1093 JX Amsterdam

M. 06 - 22 88 05 60

E. info@feminity.nl

KvK 63549964

BTW-nr:  NL214500894B01

AGENDA

VOLG ONS

Agenda:

SCHRIJF JE IN  VOOR ONZE NIEUWSBRIEF