Over Feminity

 

Dans, ontspanning en healing centre Feminity is het eerste centrum die zich met een breed en gevarieerd aanbod alleen op vrouwen richt.

Binnen Feminity omarmen de Zuid– Amerikaanse en de Oosterse cultuur elkaar. Een zuiver evenwicht tussen dans & passie met rust & zelfontwikkeling.

Feminity biedt voor vrouwen een veilige omgeving waarin je geheel jezelf kunt zijn en jezelf op vele manieren kunt ontdekken en ontwikkelen.

Feminity biedt op een toegankelijke manier vrouwen een breed scala aan activiteiten die lichaam en geest in balans brengen. Wij staan klantvriendelijkheid en hoge kwaliteit.

 

Onze missie

Feminity wil dat vrouwen gelukkiger worden door hen te leren het mooiste en beste uit zichzelf te halen met dans, beweging en healing activiteiten gericht op plezier, spiritualiteit en ontspanning, waardoor de balans tussen lichaam en geest wordt versterkt.

 

Binnen Feminity worden alle lessen uitsluitend door goed opgeleide, professionele docenten en healers verzorgd.

Voor de danslessen worden 3 keer per jaar cursussen verzorgd, in blokken van 12 weken, startend in januari, april en september. Daarnaast worden er wekelijks yoga, pilates en meditatie lessen gegeven. En zijn wij wekelijks beschikbaar voor Ayahuasca ceremonies , Procestherapie en life coahing. Tevens beschikt Feminity over een prachtige healing ruimte waar u massages en healingen kunt ontvangen. Beide ruimtes zijn ook te huur.

 

Achtergrond oprichter Feminity

Feminity is opgericht door Maartje Brinkman. Het idee is ontstaan vanuit alle ervaringen die zij met de jaren heeft opgedaan. Aan de ene kant het dansen; vanuit een klassiek balletverleden is zij in 2005 begonnen bij Danscentrum Salséros en heeft jarenlange ervaring heeft opgedaan in zeer diverse dansstijlen. Zij is daardoor een breed inzetbare dansdocente. De combinatie vanuit het klassieke ballet en de Latijns Amerikaanse dans maakt haar tot een gracieuze danseres.

Aan de andere kant de hulpververlening: Maartje is gediplomeerd sociotherapeut en psychiatrisch verpleegkundige. Vanuit alle ervaringen die Maartje afgelopen jaren heeft opgedaan, vooral in de vrouwen– en jeugdhulpverlening, is haar drijfveer gegroeid om vrouwen te leren zich weer bewust te laten worden van hun eigen kracht. Oplossingsgericht en systeemgericht werken is daarbij een methodiek waar zij veel ervaring mee heeft.

 

Als dansdocente geeft zij dames naast de danstechniek ook lichaamsbewustzijn mee, belangrijk voor onderwerpen als intimiteit en grenzen. Vanuit die interesse voor lichaamsbewustzijn heeft zij diverse massage en healing epleidingen gevolgd en is ook massagetherapeut, Reiki Healer en engelen healer.

Voor Maartje is zenboeddhisme én het Sjamanisme de verbinding tussen beide kanten. Met vele jaren ervaring in de traditie bij zenmeester Thich Nath Hanh en momenteel bij Rients Ritskes, geeft zij nu zelfstandig meditatie trainingen en s die een zuivere balans vormen tussen de mindfulness en Japanse zentraditie. Maartje heeft in maart 2018 de opleiding tot Ayahuascera facilitator en Procestherapeut afgerond bij Joop van der Hagen. Zij geeft Ayahuasca therapie en Procestherapieen voor vrouwen.

LOCATIE & INFORMATIE

Feminity Rotterdam

Delftweg 127

3043 NH  Rotterdam (Overschie)

 

Feminity Amsterdam

Mirror centre / boven zaal

Ter Gouwstraat 3,

1093 JX Amsterdam

M. 06 - 22 88 05 60

E. info@feminity.nl

KvK 63549964

BTW-nr:  NL214500894B01

AGENDA

VOLG ONS

Dans en Meditatie evenementen:

• Zaterdag 3 november 12:00 - 15:00 uur Twerk Bootycamp Rotterdam

• Zaterdag 10 november 13:00 - 17:30u Kizomba solo in 1 day Rotterdam

• Zaterdag 17 november 14:30 - 17:30 uur Twerk Bootycamp Amsterdam

• Zaterdag 15 december Zen in One day 11:00 - 17:30 uur Rotterdam

 

Ayahuasca ceremonies:

Vrijdag 23 november 13:30 uur tot zaterdag 24 november 12:00 uur

avond ceremonie, volle maan, met vooraf Rite of The Womb activatie

en overnachting

 

Vrijdag 7 december 13:30 uur tot zaterdag 8 december 12:00 uur

avond ceremonie, nieuwe maan,  met vooraf Rite of the Womb activatie en overnachting

 

SCHRIJF JE IN  VOOR ONZE NIEUWSBRIEF