Massage voor vrouwen in Rotterdam / Overschie

Massage is uitermate geschikt om het lichaam en geest met elkaar in balans te brengen. Massage maakt u weer bewust van uw lichaam. Met een massage staat u weer even stil bij uzelf: hoe gaat het eigenlijk met mij en op welke manier zorg ik voor mezelf en wat zou ik anders kunnen doen zodat ik me beter ga voelen? Want door even stil te staan, kun je weer vooruit!Feminity biedt een divers aanbod aan voor massages en ook healingen. Zie de healing pagina voor het aanbod healingen. Combinatie behandelingen zijn ook mogelijk.

 

Ontspanningsmassage

 Van deze massage gaat een kalmerende en rustgevende werking uit. Het doel van deze massage is de spanning in uw spieren weg te nemen en het stressniveau in uw lichaam en geest te verminderen. Dit leidt tot een betere gezondheid en een heerlijk gevoel van welbevinden.

 

Holistische massage
Holistische massage is een ontspanningsmassage met verwarmde oloe waarbij ook gebruik wordt gemaakt van klankenschalen. Tevens kan de masseuze de massage aanvullen met een Reiki behandeling. Deze massage werkt zeer ontspannend.

 

Hotstone massage

De hotstone massage was vroeger gangbaar bij de Indiaanse volkeren. Zij behandelden pijnlijke spieren en gewrichten met warme basalt stenen. Deze stenen kunnen de warmte lang vast houden en traag afgeven waardoor deze uitermate geschikt zijn voor een heerlijke massage. Door de warmte van de stenen kunnen vast liggende spieren beter ontspannen. Deze massage wordt uitgevoerd met stenen en met olie. De combinatie van deze onderdelen zorgt voor een zeer ontspannende werking, maar werkt ook ontgiftend. Tevens hebben de stenen een sterke magnetische kracht die nieuwe energie geeft aan uw lichaam.

 

Bamboe massage

Bij deze massage maakt onze masseuze gebruik van bamboe stokken. De bamboe stokken werken dieper in op het lichaam. Deze massage is daarom iets steviger dan de ontspanningsmassage en is fijner als je van wat steviger houdt.

 

 

 Tarieven massagage

60 minuten € 65,-

90 minuten € 90,-

* combinatie behandeling van massage en healing ook mogelijk voor 90 min.

 

 

Boek nu!

Feminity huisregels t.a.v. massage

Hygiëne staat bij ons zeer hoog aangeschreven. Feminity verwacht van haar klanten dat zij hier vooraf zorg voor dragen.

Vooraf gedoucht.

Met huid en of infectie ziekten geen behandeling!

Gemaakte afspraken binnen 24 uur annuleren anders worden tarieven in rekening gebracht.

Wij geven UITSLUITEND professionele massages!

LOCATIE & INFORMATIE

Feminity Rotterdam

Delftweg 127

3043 NH  Rotterdam (Overschie)

 

Feminity Amsterdam

Mirror centre / boven zaal

Ter Gouwstraat 3,

1093 JX Amsterdam

M. 06 - 22 88 05 60

E. info@feminity.nl

KvK 63549964

BTW-nr:  NL214500894B01

AGENDA

VOLG ONS

Agenda:

SCHRIJF JE IN  VOOR ONZE NIEUWSBRIEF