Dames volgen en heren leiden?

Feminity is uniek in haar aanbod en leert de cursisten zowel te leiden als te volgen. Daarom kunnen dames altijd met elkaar dansen!

Alle vrouwen zijn welkom; combinaties van moeder & dochter, vriendinnen, les(bi)'se koppels, collega's... Maar ook als dame alleen kunt u meedoen.

Salsa solo

Bachata  solo

Goddess Bellydance

Kizomba solo

Twerk dance workout

Tahiti (Ori)  & Hula dance

Burlesque

Afro Fusion

Zelfverdediging

sport voor vrouwen

Speciaal ontwikkeld voor dames om solo te leren dansen. Na deze cursus kunt u ook samen de salsa dansen. U leert diverse salsa technieken/ oefeningen en ladystyling van de Salsa LA style.

Als extra ook aandacht voor merengue&bachata.

Feminity biedt een mengeling van verschillende soorten bachata. Bachata romantica, Dominicana en Bachata tango. Wij hebben programma's van beg. tot gev. voor zowel koppels als solo dansen. Bij alle niveau's leert u diverse technieken en leuke figuren

Een empowerment cursus voor Vrouwen die d.m.v. Buikdansen willen leren hun eigen Godin te leren belichamen. Je leert diverse archetypes van Godinnen te dansen o.a. d.m.v. traditionele Orientaalse Buikdans, drumsolo, tribal fusion en zelf ontworpen Godinnen dans. Veel technieken en mooie choreografieën.

Speciaal ontwikkeld voor dames die Kizomba solo willen leren! U leert alle diverse technieken, maar ook diverse figutren & veel ladystyling!

Verschillende stijlen zoals Kizomba Angola, Passada, Urban Kizz en Tarraxinha.

Twerk is een Afrikaanse dans waarbij de bewegingen van de billen centraal staan. Tijdens de cursus leer je diverse twerk technieken en daarnaast leuke danspasjes in de stijl van reggaeton, afro house en dance hall.. Een intensieve dans - workout.

Tahiti dance (Ori) is een prachtige traditionele dans waarbij de heupen veelal worden gebruikt ook de armen. Wij geven zowel de Otea als Aparima. Ori Tahiti is een zeer goede workout! Hula dance is een prachtige vrouwelijke dans uit Hawaiaai waarin veel storytellling bewegingen uit de natuur centraal staan.

Burlesque is de kunst van het teasen. Op een verleidelijke, theatrale wijze leer jij hoe je kunt schitteren voor het publiek of gewoon thuis voor je geliefde. Voel je als vrouw krachtiger, verleidelijker en ontwikkel je zelfvertrouwen.

Afro fusion stamt af van de Afrikaanse dans, maar dan met een moderne twist. Je leert op zowel traditionele Afrikaanse nummers als meer Afro House nummers diverse technieken en mooie choreografieeen.

Deze cursus is zeer geschikt voor vrouwen die behoefte hebben aan workout vol plezier.

Op een speelse wijze leer je diverse technieken uit de Krav Maga en daarnaast krijg je een lekkere workout om aan je lichaam en concentratie te werken. Ook  voor aandacht besteed aan zelfvertrouwen / women empowerment. Je leert snelle, effectieve bewegingen die makkelijk zijn te leren.

LOCATIE & INFORMATIE

Feminity Rotterdam

Delftweg 127

3043 NH  Rotterdam (Overschie)

 

Feminity Amsterdam

Mirror centre / boven zaal

Ter Gouwstraat 3,

1093 JX Amsterdam

M. 06 - 22 88 05 60

E. info@feminity.nl

KvK 63549964

BTW-nr:  NL214500894B01

AGENDA

VOLG ONS

Agenda:

SCHRIJF JE IN  VOOR ONZE NIEUWSBRIEF