Proeflessen voor vrouwen 8, 9 en 10 januari en ook start 10 weekse cursussen

Danslessen voor vrouwen

Feminity is uniek in haar aanbod: wij geven voornamelijk cursussen aan vrouwen. Voor de dansstijlen die met een partner kunnen worden gedanst (zoals kizomba, salsa, bachata etc), geven wij de mogelijkheid om zowel te leren volgen als te leiden. Zo kun je altijd met elkaar dansen op een feestje. Alle vrouwen zijn welkom.
Feminity geeft 3 keer per jaar diverse danscursussen.

Van elke dansstijl biedt Feminity cursussen aan van beginners tot vergevorderd niveau.

Elke cursus duurt gemiddeld 10 weken, maar is per seizoen verschillend en zie je altijd bij het lesrooster staan,
de lessen zijn 1 uur les per week op vaste momenten (zie lesrooster).

De seizoenen starten vaak 3 keer per jaar: in september, januari en april.

Voorafgaand iedere cursus is er een proeflesweek. De proeflessen zijn normaal € 15,- per stuk maar met de 1e les van het seizoen is een proefles € 10,- per les. Wanneer je daarna enthousiast wordt wordt dit bedrag in mindering gebracht met het totale cursus bedrag. Zie het proeflesrooster voor Rotterdam.

Let op: voor de proeflessen moet je je vooraf in schrijven.  Voor wekelijkse lessen en workshops ook.
Inschrijven kan hier

Danslessen

Bekijk hieronder ons aanbod van verschillende danslessen

Een empowerment cursus voor Vrouwen die d.m.v. Buikdansen willen leren hun eigen Godin te leren belichamen. Je leert diverse archetypes van Godinnen te dansen o.a. d.m.v. traditionele Oriëntaalse Buikdans, drumsolo, tribal fusion en zelf ontworpen Godinnen dans. Veel technieken en mooie choreografieën.

Tahiti dance (Ori) is een krachtige traditionele dans waarbij de heupen veelal worden gebruikt ook de armen. Wij geven zowel de Otea als Aparima. Ori Tahiti is een zeer goede workout. Hula dance is een prachtige vrouwelijke dans uit Hawaii waarin veel storytelling bewegingen uit de natuur centraal staan.


Salsa is een vrolijke actieve dans. Feminity biedt de LA stijl. Daarnaast geven wij veel aandacht aan ladystyling. Feminity biedt een mengeling van verschillende soorten bachata: bachata romantica, dominicana, bachata tango en bachata sensual.  Naast losse technieken leer je ook leuke choreografieën.


Een sensuele dans. Wordt ook de Afrikaanse Tango genoemd. Wij leren je een combinatie van verschillende stijlen zoals Kizomba Angola, Passada en Tarraxinha. Veel aandacht voor techniek, houding elegantie & vrouwelijkheid.

Bootylicious dance workout is een vergelijkbare dansstijl als Twerk, maar dan vrouw vriendelijker, diverser en hoger in energie.
Deze dans is is een Afrikaanse dans waarbij de bewegingen van de billen centraal staan. Tijdens de cursus leer je diverse technieken en daarnaast leuke danspasjes in de stijl van reggaeton, afro house, dance hall en sensual dance. Een leuke en intensieve dans en heerlijke workout.

 

Afro fusion stamt af van de Afrikaanse dans, maar dan met een moderne twist. Je leert op zowel traditionele Afrikaanse nummers als meer Afro House nummers diverse technieken en mooie choreografieën. Deze cursus is  geschikt voor vrouwen die behoefte hebben aan een workout vol plezier.

Burlesque is de kunst van het teasen. Op een verleidelijke, theatrale wijze leer jij hoe je kunt schitteren voor het publiek of gewoon thuis voor je geliefde. Voel je als vrouw krachtiger, verleidelijker en ontwikkel je zelfvertrouwen.

Zouk is de romantische versie van de lambada en komt uit Brazilië. Zouk kenmerkt zich door bewegingen vanuit flow met hairmovements en bodyrolls. Het is een prachtige vrouwelijke dans waarbij je kunt zakken in Yin-energie.

Feminity heeft een unieke cursus ontworpen: ‘best of both worlds’. KiZouk is een combinatie dans van Kizomba ladystyling en Zouk ladystyling. Je leert prachtige sensuele heup technieken vanuit de Kizomba met veel mooie technieken en daarnaast wordt dit gecombineerd met de meer flow bewegingen uit de Zouk. Naast losse technieken leer je ook prachtige choreografieën.

Dance

Privelessen

Wil je meer persoonlijke aandacht en/of heb je door de week weinig tijd om naar de groepslessen te komen?

Dan zijn onze privelessen zeker iets voor jou. Lees hieronder verder.

Met privélessen kun je in korte tijd meer leren en daardoor sneller een hoger niveau realiseren. Je  kunt kiezen voor individueel op maat gemaakt traject.
Privélessen bij Feminity gaan op een dieper persoonlijk niveau dan reguliere danslessen. Naast het technische onderdeel van de danslessen, word jij wekelijks ook gecoacht in je persoonlijke ontwikkeling om de dansstijl nog beter te belichamen (ook wel te ‘Ownen’).
Wij coachen jou ook op een dieper persoonlijk niveau.
Thema’s die regelmatig voorkomen zijn:
Empowerment,
Zelfliefde,
vrij zijn van je mind,
vrij zijn van de pijn in je lichaam
en weer terug in je essentie staan.

Tarief:

* Indien je op een andere locatie een privé les wilt boeken dan Rotterdam komen er nog kosten bij voor zaalhuur en reiskosten / tijd.
Voor boekingen/reserveringen: info@feminity.nl of bel naar 06220880560

Workshops

Workshops

Feminity biedt op maat gemaakte  leuke en leerzame workshops aan op onze mooie en unieke locatie. Als je liever wilt dat wij op locatie komen dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

De volgende workshops kun je bij ons boeken:
• Vrijgezellenfeest
• Bedrijfsfeest
• Teambuilding (bijvoorbeeld thema leiding geven / leiding ontvangen)
• Verjaardagsfeest
• Bruiloftsfeest
• Familiefeest
• Etc.

De workshops duren 1 uur tot ongeveer 2 à 3 u. Ook hiervoor geldt dat maatwerk mogelijk is.
Tijdens de workshop leert u diverse technieken van de gekozen workshop, leuke oefeningen. En vanaf 1,5 uur leer u bij de dansstijlen ook een mooie choreografie.

Tarief:
voor 1 uur € 17,50 per persoon met een minimum van € 175,- 
voor 1,5 uur € 25,- per persoon met een minimum van € 250,-
Voor 2 uur: € 33,- per persoon met een minimum van € 330,-

Bovengenoemde tarieven zijn voor onze locatie in Rotterdam. Als je op een andere locatie in een andere stad wilt boeken, dan komen daar reiskosten en de huur van die locatie bij.

Aanbod workshops

Dans

Salsa *
Merengue *
Bachata *
Burlesque
Bollywood
Kizomba solo *
Twerk dance workout
Buikdansen
Tahiti dance
Hula dance
Afrikaanse dans
Afro Fusion
Modern of Klassiek ballet

* genoemde danstijlen kunnen worden gegeven solo of voor lady leaders and followers.

Overige

Zelfverdedigingssport
Mindfullness – Zen meditatie
Krachtdieren workshop
Cacao ceremonie
Chakra dans
Kundalini Yoga
Tantra