Proeflessen voor vrouwen 8, 9 en 10 april en ook start 10 weekse cursussen

Danslessen voor vrouwen

Wil jij meer in je vrouwelijkheid komen d.m.v. dans? Voel je je soms een “houte hark” op een feestje en wil je vrouwelijker voelen, en prachtige oefeningen leren, wil je meer zelfvertrouwen & zelfliefde voelen, sensualiteit en sexyness?
 Of zoek je juist meer dans voor meer kracht, concentratie en een betere conditie?
Of kun je al dansen maar wil je mooie nieuwe dansjes leren?

Feminity is uniek in haar aanbod: wij geven voornamelijk cursussen aan vrouwen. Je leert met alle dan3sstijlen diverse technieken met prachtige en leuke choreografieën.
Dit is voor zowel de totale beginner, maar ook dames met al dans ervaring.
We hebben een keuze uit een zeer breed aanbod van verschillende dansstijlen, speciaal voor vrouwen..
Voor de dansstijlen die met een partner kunnen worden gedanst (zoals kizomba, salsa, bachata etc), geven wij als extra de mogelijkheid om zowel te leren volgen, als te leiden. Zo kun je altijd met elkaar dansen op een feestje.

Alle vrouwen zijn welkom.
Feminity geeft 3 keer per jaar diverse danscursussen.

Van elke dansstijl biedt Feminity cursussen aan van beginners tot vergevorderd niveau.

Elke cursus duurt gemiddeld 10 weken, maar is per seizoen verschillend en zie je altijd bij het lesrooster staan,
de lessen zijn 1 uur les per week op vaste momenten (zie lesrooster).

De seizoenen starten vaak 3 keer per jaar: in september, januari en april.

De 1e les van een nieuw seizoen kan altijd als proef worden gevolgd. De proeflessen zijn normaal € 15,- per stuk maar met de 1e les van het seizoen is een proefles € 10,- per les. Wanneer je daarna enthousiast wordt wordt dit bedrag in mindering gebracht met het totale cursus bedrag. Zie het lesrooster voor Rotterdam.
Start je nét te laat? Geen probleem. Contact ons voor de mogelijkheden. Instromen kan vaak tot les 3.

Let op: voor de cursussen en proeflessen moet je je vooraf online in schrijven.  Workshops en privé lessen kunnen via mail of app worden geboekt.
Inschrijven kan hier

Danslessen

Bekijk hieronder ons aanbod van verschillende danslessen

Sensual dance is zoals de naam al zegt, sensueel. In deze les leer je prachtige sensuele vrouwelijke danstechnieken. Flowy van aard, veelal meer rond,speels, verleidend en vertragend.
Maar it is getting hot in here…

Deze dans wordt wat vaker op blote voeten gedanst, soms hoge hakken. Ook sensual floorwork komt hierin terug.
Verschillende dansstijlen worden hier ook in verwerkt met sensual modern dance, sensual zouk, sensual bellydance en andere prachtige sensuele bewegingen. 

Je leert iedere week prachtige sensual bewegingen maar ook choreografieen.
Zie hier een algemeen voorbeeld

Schrijf je in voor een proefles of cursus

Buikdansen is misschien wel de oudste en meest traditionele dans die er is en voor velen de moeder van vele dansstijlen. 
Deze prachtige authentieke dansstijl die we iedereen kunnen aanraden om meer in je vrouwelijkheid te komen maar ook als basis ondergrond voor andere dansstijlen.

Feminity geeft met name traditionele orientaalse dansles met ook drumsolo, maar ook drumsolo, tribal fusion en zelf ontworpen godinnen dans. 
Je leer diverse technieken en mooie choreografieën.
Buikdansen heeft veel voordelen. Zo is deze dans goed om meer bekken stabiliteit te voelen, meer zelfvertrouwen, soepelheid, kracht en een prachtige dans om meer in je vrouwelijkheid te stappen, naast ook het kennismaken van de orientaalse culturen. 

Schrijf je in voor een proefles of cursus

Tahiti dance (Ori) is een krachtige traditionele dans waarbij de heupen veelal worden gebruikt ook de armen. Wij geven zowel de Otea als Aparima. Ori Tahiti is een zeer goede workout. Hula dance is een prachtige vrouwelijke dans uit Hawaii waarin veel storytelling bewegingen uit de natuur centraal staan.


Salsa is een vrolijke actieve dans. Feminity biedt de LA stijl. Daarnaast geven wij veel aandacht aan ladystyling. Feminity biedt een mengeling van verschillende soorten bachata: bachata romantica, dominicana, bachata tango en bachata sensual.  Naast losse technieken leer je ook leuke choreografieën.


High heels dance is helemaal hot momenteel! Of bij ons noemen we het ook wel Spicy!
Vind je het mooi om op hakken te dansen, of wil je dit juist (beter) leren, hou je van meer sexy / spicy feminine oefeningen om jouw vrouwelijkheid nog meer te vieren?
Dán is dit wellicht dé dans voor jou!

High heels dance is een prachtige sexy vrouwelijke dans die je een boost geeft in je zelfvertrouwen, kracht,flexibiliteit.

In 10 lesweken leer je diverse technieken, danspasjes, en mooie choreografieeen.
Gegeven door onze ervaren High heels docente.
Tijdens de cursus zul je 2ook een van de choreografieen een high heels choreo met een stoel leren dansen.

Een sensuele dans. Wordt ook de Afrikaanse Tango genoemd. Wij leren je een combinatie van verschillende stijlen zoals Kizomba Angola, Passada en Tarraxinha. Veel aandacht voor techniek, houding elegantie & vrouwelijkheid.

Bootylicious dance workout is een vergelijkbare dansstijl als Twerk, maar dan vrouw vriendelijker, diverser en hoger in energie.
Deze dans is is een Afrikaanse dans waarbij de bewegingen van de billen centraal staan. Tijdens de cursus leer je diverse technieken en daarnaast leuke danspasjes in de stijl van reggaeton, afro house, dance hall en sensual dance. Een leuke en intensieve dans en heerlijke workout.

 

Afro dance energieke / krachtige/ stoere en vrolijke dans. De oorsprong van deze dans stamt af van de traditionele Afrikaanse dans en Kuduro een dansstijl uit Angola.

Tijdens deze dynamische les werk jij ongemerkt aan je uithoudingsvermogen en conditie. De uiteenlopende dansstijlen (denk aan Azonto, Coupé Decalé en Afro House) maken deze les divers en uitdagend!

In 10 lesweken leer je diverse traditionele Afrikaanse dans bewegingen. Daarnaast leer je een aantal prachtige choreografieën.

Dit leer je onze van de zeer ervaren Afro dance Queen. Zij geeft al vele jaren les en is gespecialiseerd in de African dance.

Deze cursus is zeer geschikt voor iedere vrouw die naast het plezier van de Afro dance behoefte heeft aan een intensieve workout.

Burlesque is de kunst van het teasen. Op een verleidelijke, theatrale wijze leer jij hoe je kunt schitteren voor het publiek of gewoon thuis voor je geliefde. Voel je als vrouw krachtiger, verleidelijker en ontwikkel je zelfvertrouwen.

Feminity geeft dit seizoen geen aparte Burlesque les op wekelijkse basis, maar privé lessen en workshops zijn wel mogelijk.
Sensual dance of high heels/chair dance kun je ook kiezen.

Zouk is de romantische versie van de lambada en komt uit Brazilië. Zouk kenmerkt zich door bewegingen vanuit flow met hairmovements en bodyrolls. Het is een prachtige vrouwelijke dans waarbij je kunt zakken in Yin-energie.

Dance

Privelessen

Wil je meer persoonlijke aandacht en/of heb je door de week weinig tijd om naar de groepslessen te komen?

Dan zijn onze privelessen zeker iets voor jou. Lees hieronder verder.

Met privélessen kun je in korte tijd meer leren en daardoor sneller een hoger niveau realiseren. Je  kunt kiezen voor individueel op maat gemaakt traject.

Privélessen bij Feminity gaan op een dieper persoonlijk niveau dan reguliere danslessen. Naast het technische onderdeel van de danslessen, word jij wekelijks ook gecoacht in je persoonlijke ontwikkeling om de dansstijl nog beter te belichamen.
De privé lessen stemmen we af op jouw wensen en behoeften.
Naast dat je veel leert werken de danslessen vaak als een prachtig m-edicijn wat duizenden voordelen heeft.
Dat kan zijn dat je in een korte tijd veel diverse oefeningen en technieken wilt leren,
maar ook diverse choreografieen. 
Maar het kan ook zijn dat je meer wilt werken aan je vrouwelijkheid dmv dans en thema’s die daarbij kunnen horen zoals

– Empowerment, je wilt je meer zelfverzekerd voelen.
– Zelfliefde, je wilt meer liefde voor jezelf kunnen voelen en je weer sexy en sensueel.
– Vrij zijn van je gedachten. Je bent een denker, zit vaak in je hoofd en wilt weer meer leren voelen.
– Vrij zijn van de pijn in je lichaam. Bij vrouwen met reumatische klachten, traumatische geboorte of andere ervaringen waardoor je onbewust bent afgestapt van je vrouwelijkheid is dansen een waanzinnig mooi medicijn!
– Etc…

De privé lessen worden vaak gepland op dinsdag overdag of woensdag namiddag.
En soms op vrijdag of bij uitzondering het weekend.
Contact voor afspraken Feminity 0622880560.

Tarief:

* Wil je liever eerst een proefles? Dit kan eenmalig voor €80,-  1 uur en € 120,- voor 1,5 uur. 

Indien je op een andere locatie een privé les wilt boeken dan Rotterdam komen er nog kosten bij voor zaalhuur en reiskosten / tijd.
Voor boekingen/reserveringen: info@feminity.nl of bel naar 06220880560

Workshops

Workshops

Feminity biedt op maat gemaakte  leuke en leerzame workshops aan op onze mooie en unieke locatie. Als je liever wilt dat wij op locatie komen dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

De volgende workshops kun je bij ons boeken:
• Vrijgezellenfeest
• Bedrijfsfeest
• Teambuilding (bijvoorbeeld thema leiding geven / leiding ontvangen)
• Verjaardagsfeest
• Bruiloftsfeest
• Familiefeest
• Etc.

De workshops duren 1 uur tot ongeveer 2 à 3 u. Ook hiervoor geldt dat maatwerk mogelijk is.
Tijdens de workshop leert u diverse technieken van de gekozen workshop, leuke oefeningen. En vanaf 1,5 uur leer u bij de dansstijlen ook een mooie choreografie.

Tarief:
voor 1 uur € 17,50 per persoon met een minimum van € 175,- 
voor 1,5 uur € 25,- per persoon met een minimum van € 250,-
Voor 2 uur: € 33,- per persoon met een minimum van € 330,-

Bovengenoemde tarieven zijn voor onze locatie in Rotterdam. Als je op een andere locatie in een andere stad wilt boeken, dan komen daar reiskosten en de huur van die locatie bij.

Aanbod workshops

Dans

Salsa *
Merengue *
Bachata *
Burlesque
Bollywood
Kizomba solo *
Twerk dance workout
Buikdansen
Tahiti dance
Hula dance
Afrikaanse dans
Afro Fusion
Modern of Klassiek ballet

* genoemde danstijlen kunnen worden gegeven solo of voor lady leaders and followers.

Overige

Zelfverdedigingssport
Mindfullness – Zen meditatie
Krachtdieren workshop
Cacao ceremonie
Chakra dans
Kundalini Yoga
Tantra