Reiki Healing in Rotterdam Overschie

 

 

Het Japanse woord Reiki betekent letterlijk “ Universele Energie”. Tijdens de behandeling wordt deze energie doorgegeven d.m.v. een zachte handoplegging. Reiki is een spirituele geneeswijze die een evenwichtig functioneren ondersteunt op elk niveau: fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en sociaal. Dit is onafhankelijk van je leeftijd of gezondheidstoestand. Het algemene kenmerk van Reiki is een snelle afname van spanning, verlichting van pijn en onrustige gevoelens. Reiki zorgt voor balans en harmonisering voor lichaam en geest.

 

Reiki biedt ondersteuning en reflectie op het pad van jouw persoonlijke ontwikkeling. Het helpt je eerlijk naar jezelf te kijken. Want al die kwaaltjes zijn er niet voor niets. Je lichaam geeft namelijk zelf heel goed aan wat er geestelijk met jou aan de hand is want lichaam en geest zijn nu eenmaal onlosmakelijk met elkaar verbonden. Elke mentale worsteling, klein of groot, die volgt als iets je weerhoudt om die dingen te doen die je eigenlijk in je hart het liefst wil doen, veroorzaakt ergens in je lichaam spanning. En vaak op de zwakste plek. De zachte energie van Reiki zoekt zelf de blokkades op en laat daar de energie weer stromen en ondersteunt zo het zelfherstellend vermogen van je lichaam.

 

Denk aan gezondheidsklachten en problemen zoals:

• Fysieke pijn (hoofdpijn, rugpijn, spierpijn, klachten door een ongeluk of chronische ziekte)
• Emotionele/mentale blokkades (innerlijke onrust, somberheid, verdriet, slechte gewoontes)
• Spannings- of stressgerelateerde klachten (burnout, slapeloosheid, angsten, nervositeit)
• Zoektocht naar persoonlijke groei (het maken van keuzes, ontplooien van creativiteit)

 

Reiki behandelt zowel oorzaken als symptomen van klachten. Het stroomt naar de plek waar het ‘t hardst nodig is en helpt je om een stap verder én dichter bij jezelf te komen.

 

Behandeling en tarief
Een behandeling duurt 1 uur en kost € 65,- euro (inclusief btw). Na een kort voorgesprek mag de cliënt plaatsnemen op de behandeltafel (alleen de schoenen hoeven uit) en start de sessie.
Eén behandeling geeft vaak al verlichting, maar bij (wat) hardnekkiger klachten is het raadzaam om vijf tot tien behandelingen te ondergaan.

 

Combinatie behandeling Reiki en massage

Een behandeling kan desgewenst ook gecombineerd worden met een massage behandeling. Wij raden dan een behandeling van 90 minuten aan waarvan 60 minuten Reiki en 30 minuten massage.

Tarief daarvan is € 90,- voor 90 minuten.

 

Boek nu!

 

LOCATIE & INFORMATIE

Feminity Rotterdam

Delftweg 127

3043 NH  Rotterdam (Overschie)

 

Feminity Amsterdam

Mirror centre / boven zaal

Ter Gouwstraat 3,

1093 JX Amsterdam

M. 06 - 22 88 05 60

E. info@feminity.nl

KvK 63549964

BTW-nr:  NL214500894B01

AGENDA

VOLG ONS

Agenda:

SCHRIJF JE IN  VOOR ONZE NIEUWSBRIEF